UBILA ŽENU DA BI OSETILA KAKO TO IZGLEDA: Horor u Južnoj Koreji kakav se ne pamti

Novosti online

04. 06. 2023. u 09:56

DEVOJKA (23) iz Južne Koreje, obožavateljka kriminala i pravi fanatik, uhapšena je u gradu Busan u sredu zbog sumnje da je ubila i raskomadala ženu, saopštile su vlasti.

УБИЛА ЖЕНУ ДА БИ ОСЕТИЛА КАКО ТО ИЗГЛЕДА: Хорор у Јужној Кореји какав се не памти

Foto: Tviter printskrin/ Raphael Rashid

Policija je rekla kako veruje da je ubistvo počinjeno iz "radoznalosti" i da je osumnjičena želela da oseti kako ubistvo izgleda iz prve ruke, preneo je medij The Chosun Ilbo.

Jung Ju-džung je priznala ubistvo i u petak je optužena.

U početku je Jung tvrdila da je ubila ženu tokom svađe, ali je kasnije promenila izjavu kada se suočila sa dokazima istražitelja, navodi medij.

Portparol policije rekao je da sumnjaju da je ubistvo bilo s predumišljajem i da je vođeno njenom željom da nekoga stvarno ubije nakon što je "postala opsednuta ubistvom iz TV programa i knjiga".

Ispitivanje njenog telefona otkrilo je da je tri meseca pretraživala kako da sakrije telo.

Istraga je takođe otkrila da je Jung gledala TV emisije o zločinima i iz biblioteke uzimala knjige sa ovom tematikom.

Policija je rekla da je Jung na internetu tragala za žrtvom, i da je jednu našla preko aplikacije koja povezuje roditelje sa privatnim mentorima, dodaje medij.

Dva dana pre ubistva, Jung je kontaktirala žrtvu, predstavila se kao majka učenika devetog razreda, kako bi organizovala posetu kući žrtve.

Na dan zločina, Jung je otišla u kuću prerušena u učenicu u školskoj uniformi koju je nabavila na internetu. Kada je ušla u kuću, tvrdi policija, fatalno je izbola žrtvu.

Policija je rekla da je nakon toga raskomadala telo, neke delove stavila u kofer i ostavila ga u šumi pored reke, a druge delove tela ostavila u sopstvenoj kući, prenosi medij.

Osumnjičena je zadržala žrtvin telefon, ličnu kartu i novčanik u nameri da počini "savršen zločin", rekao je portparol policije.

Međutim, vozač taksija koji ju je odvezao u šumu alarmirao je policiju, koja je nakon toga pronašla odeću sa tragovima krvi u njenim torbama.

- Jung je bila i samotnjak koja je nezaposlena otkako je završila srednju školu pre pet godina - navodi policija, prema novinama.

Portparol policije dodao je da osumnjičena oseća kajanje zbog onog što je uradila.

BONUS VIDEO: STIŽE ELEKTRIČNI "MOSKVIČ" - Počela proizvodnja na traci nekadašnje fabrike Renoa u Moskvi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati