AMERIČKI preduzetnik, izvršni direktor Tesle Ilon Mask smatra da američki milijarder Džordž Soroš mrzi čovečanstvo. O tome je napisao na svom Tviteru.

Komentari (7)

Velja

16.05.2023. 09:23

Dali je mržnja, interes ili sam Bog zna šta nema veze. Glavno je da je on jedan od najvećih zlikovaca koji su hodali ovom zemljom. Kako neki ovo zlo mogu još i da zovu filantropom ja nemam pojma.

Zlatko Peric

16.05.2023. 09:30

Trebali su ga nacisti "rijesit" 1941 dok je jos bio u Madjarskoj..Spasio se tako sto je sa nacistima kolaborirao i odavao im madjarske jevreje..nije ni cudo sto nema miran san i vjerovatno je istina sto Mask kaze da ovaj stari zlikovac mrzi covjecanstvo..muski madelin olbrajt

Lala

16.05.2023. 11:20

Soroš je veliki svetski zločinac, Jevrejin koji je odrastao u Madjarskoj. On je i veliki srbomrzitelj!! Devedesetih godina prošlog veka sa jednom beogradskom firmom radio sam u Madjarskoj. Kad god smo išli na sastanak kod investitora u Budimpešti vidjao sam ispred Soroševe rezidencije, koja je bila preko puta sedišta našeg investitora, našu "Žutu bandu" koja je stojala u red ispred Soroševe rezidencije. Često su me investitori pitali: "Dali poznaješ nekog što stoji u redu?" Normalno da sam potvrdio. I onda nastavlja: "Došli su po domaći zadatak kod Soroševih" Tako i bi. Svima je poznato šta nam se desilo. No hvala g.dinu Viktoru Organu, Madjarskom premijeru što je raspustio sve i proterao iz Madjarske sve što je bilo Soroševo.