POLITIKA Sjedinjenih Država i nekoliko zapadnih zemalja, koja je primorala Ukrajinu da odustane od nuklearnog oružja, dovela je do aktuelnog sukoba u republici, napisao je na Tviteru savetnik šefa kabineta Vladimira Zelenskog Mihail Podoljak.

Miki

27.04.2023. 03:53

Kakav demagog. Ukrajinci nikada nisu ni imali nuklearno oruzje. Ono je bilo vlasnistvo Sovjetskog Saveza. Ne pominje Sovjetski Savez jer dobro zna da je Krim “Poklonjen” Ukrajini od Hruscova. Sta bi usijane glave uradile i da su imale nuklearno oruzje?

walter pravicek

27.04.2023. 06:45

PODOLJAK OPET LAŽE KONJIMA I BUDALAMA,ALI HISTORIJI NE MOŽE.Ova vijest jeste samo i zključivo PROPAGANDA za uši Ukrajinaca:ŠTO BI BILO,DA JE BILO.Po"razganičenju",razpadu Sovjetskog Saveza nove države imale su izključivo Ruske proizvodnje naoružanje,uključujuči i avione,brodove,ali ne NUKLEARNO ORUŽJE.ONO SE MORALO VRATITI U RUSIJU.A ako bi imali rakete sa nuklearnim ili atomskim naoružanjem,Ukrajine več ne bi bilo.,jer bi Rusi sve sa svojim dronovima ili aviacijom uništili"na licu mesta"znači eksplozije u Ukrajini.

Pera

27.04.2023. 07:22

Rat ne može da se završi dok Ukrajina predstavlja pretnju Rusiji, tako da postoji mogućnost da nestanete kao država, a vi birajte ili NATO ili država!

Vaske

27.04.2023. 08:30

"Da odustane od nuklearnog oružja" Jel si se tugo zapitao ko bi vam radio rakete, ko bi pravio nuklearno punjenje, ko bi vam davao kompletnu logistiku za nuklearno oružje. Nemoj da pričaš gluposti, narod u Ukrajini nema hranu a ti pričaš o nuklearnom oružju.