RAT u Ukrajini ušao je u 414. dan. Ukrajinska vojska je odbacila tvrdnje Rusije da su ruske trupe zauzele više od 80 odsto grada Bahmuta. Američki obaveštajci kažu da su mirovni pregovori oko Ukrajine ove godine malo verovatni, piše Vašington post.

Komentari (8)

walter pravicek

13.04.2023. 10:30

Klaonica u LR Doneck u Bamutu se nastavlja.Mirovnih pregovora ove godine neče biti.Ustanovilo se KOLIKO milijuna dolara su pokrali Zelenski i "kompanjoni"u Kijevu.Kontra ofenzive neče biti,nemaju oružja,školovanih pilota,te svega što oni Ukrajnci"super vojnici"ne mogu naučiti na brzim kursevima.Dakle krajem ove godine možda Ukrajine,kakva jest na kartama više neče biti.A u BriseluGLAVE razmišljaju,da prihvate u članstvo nacističko,skorumpirano fašističko Ukrajinu,pokvarene političare,prostitutke od uličarki do luks skupim kurvama u hotelima sa 5 zvezdica,špijune,drogeraše,pokvarene tajkune,koji ne mogu dokazati izvora imovine,i siromašno Ukrajinu.ALI PLATILI BI MI SVI,A NAS IMA PREKO 440.milijona u EU,A ODLUČUJEJE TEK URSULA I ONI PORED NJE ANE DRŽAVA IZ KOJIH JESU POŠLI"NA POSAO"U BRISEL.

buki

13.04.2023. 12:51

Vidim da su svi natovci u Ukrajini prisutni turistički, niko veze nema sa vojnim događanjima. Naprasno zainteresovani za ukrajinski turizam, da nisu operisani od sramote ne bi imali obraza to da izjave, ali pošto su im moralne vrednosti potpuno atrofirale, sve dok ima ko da im veruje mogu pisati šta god.

brka

13.04.2023. 13:49

Sada je jasno zasto Rusi ne unistavaju transportei komunikacije koje povezuju Kijev jer su pod nadzorom Amerike i zbog toga im na hiljade ljudi gine .

walter pravicek

13.04.2023. 18:10

Po bratskom ujedinjenju 1990 godine zapadne i istočne Nemačke,ruske avione dali iz istočne Nemačke Poljski.A sada ovi sa dozvolom Nemaca daju te stare tipove aviona u Ukrajinu za ciljeve PVO Ruskih snaga.

walter pravicek

06.06.2023. 04:59

Manipulator Zelenski dao HISTORIJSKO izjavo:NAŠE akcije če biti močne!-pa gde on to vidi NAŠE MOČNE AKCIJE,jer je on sakriven u bunkeru?