"PODLI OLOŠ": Medvedev zagrmeo - Zelenski će odgovarati pred Bogom za sva zlodela nad Ukrajinskom pravoslavnom crkvom

Novosti online

02. 04. 2023. u 11:40

BOG će kazniti predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog i njegov tim za sva zlodela nad Ukrajinskom pravoslavnom crkvom (UPC), napisao je na svom telegram kanalu zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

ПОДЛИ ОЛОШ: Медведев загрмео - Зеленски ће одговарати пред Богом за сва злодела над Украјинском православном црквом

Foto: AP Photo / RIA Novosti Kremlin, Mikhail Klimentyev, Presidential Press Service

- Gledajući šta Zelenski i Ko radi sa Kijevsko-Pečerskom lavrom, posebno jasno shvataš kakva su to razbesnela kopilad i podli ološ. Za njih jednostavno ne postoji druga definicija. Siguran sam da će se oni naći, ne samo pred sudom čovečjim, već pre svega pred Božjim sudom. I biće kažnjeni za sve što su uradili - napisao je političar.

Medvedev je objavio i odlomak iz Otkrovenja Jovana Bogoslova (Apokalipsa 19-20): „I bi uhvaćena zvijer, i s njom lažni prorok koji učini pred njim znake kojima prevari o ne koji primiše žig zvijerin koji se poklanjaju ikoni njezinoj: živi biše bačeni oboje u jezero ognjeno, koje gori sumporom“.

Od jeseni 2022. godine stalno se vrše pretresi više crkava UPC, uključujući Kijevsko-Pečersku lavru. Savet bezbednosti Ukrajine je objasnio da sprovodi kontraobaveštajne mere usmerene na „suprotstavljanje subverzivnim aktivnostima ruskih specijalnih službi“.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: "MIGOVI" ODLETELI ZA UKRAJINU: Slovaci poslali Ukrajincima četiri od planiranih 16 lovaca MiG-29

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a