RAT u Ukrajini – 388. dan. Najteže borbe vode se na istoku zemlje. Ruske snage pokušavaju da opkole Bahmut, tvrdi ukrajinski general. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ocenio je da je odluka Međunarodnog krivičnog suda (MKS) da izda nalog za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina "istorijska".

Komentari (42)

walter pravicek

18.03.2023. 07:22

SENILAN starac Bajden je zaboravio njegovo ulogo pre sadašnje,kada je kao podpredsednik Amerike bio pored ostalog i sa onima koji su odlučili napasti države u Afriki i Aziji.I IZAŠLO,DA SU POGREŠILI,JER NIJE BILO NUKLEARNOG MATERIALA,NITI OPASNOSTI ZA AMERIČKO DEMOKRATIJO I NJIHOVO SIKJURITI!!ŠTO ON NIJE U ZATVORU?ZAŠTO ZA AMERE JEDNA PRIČA,A ZA OSTALE MEĐUNARODNI SUD U HAGU?

Soko

18.03.2023. 07:59

Krajnje je vreme da se uništi ovaj zapadni fašizam.Koja je to samo glupa kvalifikacija da su deca u logorima Rusije.Takve monstruozne laži može da iznosi samo neko ko je patološki bolesnik.

Sima

18.03.2023. 08:20

...zapad je oduvek bio osvajački i krvavih ruku...tome je došao kraj i zato je Amerika gurnula Evropu u pakao koji sledi...Kina zna da je sledeća ako Rusija padne,zato i jeste uz nju.

miro

18.03.2023. 08:22

Optužbe haškog cirkusa su za Džoa Čamovinu opravdane kao što su opravdani napadi na Vijetnam, Srbiju,Irak,Avganistan,Siriju itd gde su masovno ubijani civili među njima i dece, za razliku od Putina koji je sklonio bar jednog roditelja i njihovu decu i zaštitio ih od rata. Da nije žalosno bilo bi smešno.

buki

19.03.2023. 07:00

@Aleksandar - Za ovog ''normalnog'' je svako ko štiti srpsku i rusku decu zločinac, a oni koji ih ubijaju su dobročinitelji. Nadam se samo da ovaj ne živi u Srbiji, ne daj Bože negde u mom komšiluku.

DRAGOLJUB

18.03.2023. 09:22

Ма важно да американци нису никада направили ратни злочин!! Да их подсетим да злочини никада не застаревају!!

Miki

18.03.2023. 10:17

Amerika ne priznaje Hag, sta vise hoce, mogu da ih poljube u dupe, a ovi sto kao hoce da uhapse Putina nek ne zaborave koliko nuklearki ima Rusija, moze da ih nema u roku od odmah, izvela Rusija

BG

18.03.2023. 10:36

Kad amerianci kažu da je neko počinio ratni zloćin to je vrh bezobzirnosti ,bezobrazluka i licemerstva .Misle da će na lažima kao do sada da manipulišu celom planetom,lagano će se sve srušit kao kula od karata,jer gde bi ovaj svet otišao da sve ove laži prođu.

Dragan

18.03.2023. 11:35

Eeeee moj Putine daj ti advokatsko punomocje Seselju da te brani u Hagu. Ovaj bi to prihvatio iz cuga a ti u odsustvu. Seki bi ih opet izbalansirao kao majmune a cela planeta bi se razvaljivala od smeha. To bi bio potpuni krah zapadnih idiota!

Daddy

18.03.2023. 12:03

Ovj kan mali sere kvake o kakvim sudjenjima prica protiv srboje i sad bi protiv rusije a dje su optuznice za tolike ratne zlocine pocinjene od nato pakta sirom svijeta pa i u evropi prije nego se budete drznuli da mu sudite hag moze bit zbrisan sa ovozemaljskog tla nacizmu se mora stat jednom na kraj za sva vremena.

Vojo

18.03.2023. 12:26

Овај човек-звер који је својим деловањем донео човечанство небројене смрти и патњу најбоље да се покрије ушима и заћути, јер ни црно испод нокта није председнику Путину. Нису у истој нити менталној нити људској равни и не може никако да се упоређује са Путином. Путин је за њега недостижна величина. Живео Путин, живела Русија!

Pravdoljubiv

18.03.2023. 14:01

NORMALNI I PAMETNI ZNAJU DA SU SAD I NJENI VAZALI NAJVECI SVETSKI ZLOČINCI, DA IZAZIVAJU SUKOBE IZMEĐU DRŽAVA, DA OSVAJAJU DRUGE DRŽAVE I IZAZIVAJU RATNE SUKOBE, DA EKSPLOATIŠU CEO SVET I DA ŽIVE NA RAČUN CELOG SVETA, DA JE ZAPAD FAŠISTIČKI I DA NJIHOVI LIDERI TREBA DA ODGOVARAJU KRIVIČNO PRED RUSKIM SUDOM A NE PUTIN. ŽIVELA RUSIJA, ŽIVEO PUTIN!

Pravda

18.03.2023. 17:15

BAjden i Amerika trebalo bi da stanu na zemnju prvo pa zatim da govore bilo sta,a ako nekome se treba suditj Amerika bi trebala dobiti smrtnu kaznu i dosad postala samo trulez,ako bi bilo neko pravo i sud. Celome svetu su dosadili americke genocidase sa njenim lazima i podmuklos i vreme je da se prekrati sa te americke notorne lazi jer svet vise nezeli da trpi americku turturu. Ubijanje neduznih civila ministara,premijera,predsednika itd nemogu amerikanci biti iznad svih i suditi neduznim kao sto je to bilo dosada nego ce fino i lepi da im se odrzi lekcija i postave tamo gde im je mesto i zatim se suditi americkim zlotvora koi su naneli stetu svim zemnjama,a steta je prevelika ogromna i nemogu amerikanci sa lazima dalje dosao kraj.

Teodul

18.03.2023. 19:30

Крим није анектиран, Крим се вратио матици. Ко зна историју, зна о чему говорим. Крим-Русија, Косово је Србија. На Видовдан у Призрену!