PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko ukazao je danas na potrebu da se pojača budnost bezbednosnih struktura zbog delovanja stranih faktora i njihovih pokušaja da se destabilizuje država i apelovao na organe za sprovođenje zakona da reaguju i na najmanji pokušaj agresije.

zvonko

27.02.2023. 21:25

To je rešenje za svet. Partizanski odredi u Rusiji i Belorusiji - pa diverzije protiv moskovskom režimu i putinovoj pudlici - Lukašenku.

Srb

28.02.2023. 21:53

Lukašenko, hapsi sve što je prozapadno! I 100000 da uhapsiš, to je manje od pola miliona belorusa koji bi poginuli ako dođe do građanskog rata. A kauboji su majstori za obojene revolucije i arapska i druga proleća. Imaš primer Jugoslavije. Ne oklevaj, biće kasno posle.

ranko75

01.03.2023. 20:41

Zvonko, resenje je za tebe da uradis Lukasenku ono sto je Monica Lewinski uradila Bilu Klintonu, pa ces dobiti nuzne vitamine za osuseni svoj mozak i neces pisati takve bljuvotine protiv nase ruske i beloruske brace. Ko je protiv rusa i belorusa taj je izdajnik Srbije, peta kolona koju treba nabiti n a kulac, pa neka sam iozabere da li da se u reci "kulac" promeni slovo "l" ili "u", sta mu odgovara. Posle mozes da nao i monika napises knjigu kako si to uradio, pa ako si talentovan kao Ivo Andric mozda zaradis na knjizi. Zivela nasa ruska i bveloruska braca! Dole trri i drugi mrzioci Srbije, Rusije, Belorusije i pravoslavlja, vidimo te rentgenom.