"NE MOGU DA PODNESEM OVU BOL" Turkan u zemljotresu izgubila dva sina, snaju i tri unuka - Ne dao Bog nikome! (VIDEO)

Novosti online

21. 02. 2023. u 16:27

Turkan Meter, koju je zahvatio zemljotres u centru grada Kahramanmaraša, otišla je u okrug Ordekdede gde je živela njena porodica, čim je napustila svoj dom.

НЕ МОГУ ДА ПОДНЕСЕМ ОВУ БОЛ Туркан у земљотресу изгубила два сина, снају и три унука - Не дао Бог никоме! (ВИДЕО)

Printskrin/Muğla Postası

Meter je u zemljotresu izgubila dva sina, snaju, i tri unuka.

Njena ćerka i njena druga snaja i dalje su u bolnici.

- Upalili su peć, ćaskali, sedeli su do 3 sata, spavali su posle 3 sata. Kad sam legla, peć je pala preko njih. Poginula su mi dva sina, snaja i tru unuka. Izvukli smo jednog od mojih sinova, bio je hospitalizovan u Kajseriju, nisu mogli da zaustave krvarenje. To je tako veliki bol. Ne mogu da podnesem ovu bol. Ne dao Bog nikome! - rekla je nesrećna žena, prenosi TRT Haber.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAPETOST RASTE NA BLISKOM ISTOKU: Ostin razgovarao sa Galantom pre izveštaja o eksplozijama u Iranu