"SVAKI NEPRIJATELJSKI POSTUPAK POGODIĆE SAD KAO BUMERANG": Rusija proširila listu sankcionisanih Amerikanaca

Srna

08. 02. 2023. u 18:52

RUSKO Ministarstvo spoljnih poslova je na listu sankcionisanih dodalo još 77 američkih državljana, među kojima su guverneri država, saveznih agencija i kompanija koje učestvuju u isporuci oružja Ukrajini.

СВАКИ НЕПРИЈАТЕЉСКИ ПОСТУПАК ПОГОДИЋЕ САД КАО БУМЕРАНГ: Русија проширила листу санкционисаних Американаца

Foto D. Dozet

- Kao odgovor na neprestano američko širenje liste ruskih državljana izloženih sankcijama, ulazak u Rusku Federaciju trajno je zabranjen za 77 Amerikanaca - navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

U saopštenju se naglašava da će svaki neprijateljski postupak protiv Rusije, uključujući proširenje liste sankcija, "naići na odgovor i pogodiće SAD kao bumerang", piše RIA.

U saopštenju se dodaje da se nove sankcije odnose na guvernera Alabame Kej Elen Ajvi, bivšeg guvernera Masačusetsa Čarli Bejkera, poslovnog direktora firme "Lejdos biznis" Vilijama Bendera, državnog sekretara Mičigena Džoslin Benson, guvernera Severne Dakote Daga Bergama, Kristinu Pelosi, kćerku bivšeg predsednika Predstavničkog doma Nensi Pelosi i bivšeg vojnog atašea u američkoj Ambasadi u Rusiji Pitera Cvejka.

BONUS VIDEO: JEZIVO: Zgrada u Turskoj pada kao kula od karata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SRBIJU INTERESUJE SAMO KADA ĆE MIR Vučić: Nekada je ta reč bila najpopularnija u svetu, a sada niko ne sme da je izgovori