BIVŠI izraelski premijer Naftali Benet, koji je početkom 2022. godine bio posrednik između rukovodstva Rusije i Ukrajine, ispričao je u intervjuu izraelskom 12 kanalu da ga je ruski lider Vladimir Putin na početku specijalne operacije u Ukrajini uverio da ukrajinskom predsedniku Vladimiru Zelenskom ništa ne ugrožava.

OBECANJU JE ISTEKAO ROK TRAJANJA

05.02.2023. 08:43

Obecanje je dato u martu proste godine, posle toga se Zelenko okurazio i izvrsi teroristicki napad na gasovod severni tok, kao i na most koji spaja Krim sa maticom Rusijom. Danas kad je sve vidljivije za cije interese ratuju ukro-nacisti, mislim da to obecanje vise ne vazi, jer sto pre nestane mali Hico (komicar) smanjice se i broj zrtava na obe strane. Zelenko moze slobodno uz tenkove, da naruci i ziankali pilule koje ce mu Annalena poslat, a trebece mu i bure (bacva) benzina, jer je tako u bunkeru zavrsio idol Hico. Kad ukrajinski narod shvati, u sta su ih nacisti uvukle, sami ce morat tu nacisticku garnituru, kao sto je Zelenko i braca bokseri, da stave uza zid, ako ne zele da cela drzava izkrvari i poslednju kap krvi.

Marko

05.02.2023. 12:31

Zelenski jeste nekakav predsednik ali njegovom smrću Rusija ne bi ništa dobila. Treba sačekati da Ukrajina dođe u situaciju da više nema kud, pa će sami Ukrajinci smeniti Zelenskog. Narod i sada shvata da su izigrani ali su toliko demoralisani da se ne bune. Osim toga oko 10 miliona je otišlo u inostranstvo i ne učestvuju u ratu i posledicama krize.

Milan

05.02.2023. 15:44

Zelenaški je sa NATO zločincima toliko zla načinio Ukrajincima,a i ceo svet klizi u kolektivnu katastrofu tako da bi ga trebalo zauvek skloniti sa političke scene...

Dava

05.02.2023. 16:02

U misiju rupu nek ide,djubre fasisticko.nafatirao se a sad narod tera u rat.sve je nacije asimilirao,svi moraju biti ukrajinci,a on pokradenim parama kupio vilenu italiji i jednu izdaje rusu za 70000e.djubre jedno cirkusantsko,a ovde moli za oruzje ceo svet.