RUMUNIJA ZAPLENILA IMOVINU ENDRJUA TEJTA: Oduzeta roba i novac u vrednosti od 4 miliona dolara

Tanjug

15. 01. 2023. u 15:50

RUMUNSKE vlasti saopštile su danas da su zaplenile robu i novac u vrednosti od 18 miliona rumunskih leja, odnosno gotovo četiri miliona američkih dolara, u okviru krivične istrage o navodnoj trgovini ljudima koja je dovela do hapšenja internet ličnosti i bivšeg MMA borca Endrjua Tejta.

РУМУНИЈА ЗАПЛЕНИЛА ИМОВИНУ ЕНДРЈУА ТЕЈТА: Одузета роба и новац у вредности од 4 милиона долара

Foto: Printskrin/Tviter/@Cobratate

Rumunska nacionalna agencija za upravljanje zaplenjenom imovinom saopštila je da je u toku nedelje zaplenila 29 dobara pokretne imovine, uključujući luksuzna vozila i satove, kao i novac u različitim valutama, prenosi Rojters.

Endrju Tejt, njegov brat Tristan i dve žene rumunske nacionalnosti, uhapšeni su u četvrtak po optužbama za formiranje kriminalne grupe za seksulano iskorišćavanje šest žena, što su oni negirali.

Endrju Tejt stekao je popularnost zbog mizoginih komentara i govora mržnje, što je dovelo do toga da mu najveće društvene mreže zabrane pristup.

Uprkos tome, njegov nalog na Tviteru ponovo je postao aktivan u novembru nakon što je Ilon Mask kupio tu platformu, navodi britanska agencija.

Tejt ima američko i britansko državljanstvo, a ranije je izjavljivao da su žene "delimično odgovorne za silovanje" koje dožive i da "pripadaju muškarcima".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)