MUŠKARCU IZ PRIZRENA (44) ODREĐEN PRITVOR: Osumnjičen za trgovinu ljudima

Lj.P.

13. 01. 2023. u 16:27

MUŠKARCU M.A. (44) iz Prizrena, osumnjičenom da je trgovao ljudima, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, odredio je pritvor do 30 dana.

МУШКАРЦУ ИЗ ПРИЗРЕНА (44) ОДРЕЂЕН ПРИТВОР:  Осумњичен за трговину људима

Foto: Lj. P.

Ova mera osumnjičenom je, kako je za "Novosti" rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, određena zbog okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva,  kao i iz razloga postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, ali i da bi u kratkom vremenskom peridu mogao da ponovi krivično delo.

Podsećamo, ovog četrdesetčetvorogodišnjaka iz Prizrena,  uhapsila je novosadska policija, zbog sumnje, kako je saopštila POloicijska uprava u Novom Sadu, da je prethodnih mesec dana u svojoj kući primoravao osamnaestogodišnju devojku na sekaualne odnose. On se prvobitno sumnjičio za silovanje, ali je delo prekvalifikovano u trgovinu ljudima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)