RASPUSTITI NATO, ZLOČINAČKU ORGANIZACIJU! Medvedev poručio Alijansi - Vreme je za pokajanje

Novosti online

29. 11. 2022. u 19:04

ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev rekao je da je NATO od trenutka svog formiranja više puta dokazao svoju korporativnu suštinu, delujući u interesu šačice anglosaksonskih zemalja i njihovih poslušnika.

РАСПУСТИТИ НАТО, ЗЛОЧИНАЧКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ! Медведев поручио Алијанси - Време је за покајање

Foto: AP Photo / RIA Novosti Kremlin, Mikhail Klimentyev, Presidential Press Service

- Generalni sekretar NATO-a rekao je da će Ukrajina pobediti kao suverena nezavisna država. Ali nije rekao ništa o njenom teritorijalnom integritetu. Na primer, pobediće, ali, po svemu sudeći, u novim, uveliko suženim granicama svoje nezavisnosti, i sav takva suverena će sesti za pregovarački sto. Ovo je već napredak - napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

On je dodao da "bahati NATO-ovci uvek lako zaborave na državne udare koje je njihova organizacija počinila u suverenim zemljama širom sveta".

- Zaboravljaju svrgnute legitimno izabrane šefove država i ubijene desetine hiljada civila, staraca, žena, dece. Snabdevanje oružjem svake rulje, poslušnika i ekstremističkih režima. Nekažnjivost čelnika Severnoatlantske alijanse za počinjene zločine - naglasio je on.

Medvedev je istakao da u "zemljama NATO-a ne živi više od 12 odsto svetske populacije".

- Ova organizacija ne treba civilizovanom svetu. Mora da se pokaje pred čovečanstvom i da se raspusti kao zločinačka organizacija. Ali čak ni Pontifek maksimus neće moći da ih oslobodi greha - poručio je Medvedev i dodao da, ako NATO kijevskim fanaticima isporuči sisteme "patriot" zajedno sa NATO osobljem, kao što je Stoltenberg nagovestio, oni će odmah postati legitimna meta ruskih oružanih snaga.

- Nadam se da sluge Alijanse ovo razumeju - zaključio je Medvedev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!