UBIJENI TOKOM VEČERE: Ušao u kuću i počeo da puca na ljude koji su slavili američki nacionalni praznik Dan zahvalnosti

Tanjug

25. 11. 2022. u 16:39

ZA sada neindetifikovani muškarac, za koga se sumnja da je bivši supružnik jedne od žrtava, ubio je dvoje ljudi i isto toliko ranio u okolini američkog grada Hjustona, saopštila je policija.

УБИЈЕНИ ТОКОМ ВЕЧЕРЕ: Ушао у кућу и почео да пуца на људе који су славили амерички национални празник Дан захвалности

Foto: AP Photo/Natalie Behring

On je ušao u kuću i počeo da puca na ljude koji su tamo u četvrtak uveče slavili američki nacionalni praznik Dan zahvalnosti, a žena i muškarac su podlegli ranama na licu mesta, dok su još dve osobe u pucnjavi povređene, navodi se u saopštenju policije, prenosi AP.

Jedan muškarac je hospitalizovan u kritičnom stanju, a 15-godišnji dečak se nalazi stabilnom stanju u bolnici, izjavila je zvaničnica policije u Hjustonu. Policija nije saopštila identitet osumnjičenog i on još nije uhapšen, ali se sumnja da je reč o bivšem suprugu žene koja je ubijena.

 - Porodice su slavile, tek su završile sa jelom. Osumnjičeni, za koga se osnovano sumnja da je bivši muž preminule žene, ušao je na zadnja vrata i počeo da puca na ljude u kući - saopštila je policija.

Prema saopštenju u kući su bile još četiri osobe, a one su čim su čule pucnjavu, otrčale u druge prostorije, kako bi se sklonile na sigurno.

 - Osumnjičeni je ispalio više metaka i čak ponovo napunio oružje na mestu incidenta - navedeno je u saopštenju policije.

Veruje se da su se prijatelji ili rođaci okupili za prazničnu večeru, a policija još pouzdano ne zna da li su žrtve u srodstvu ili ko je vlasnik kuće, navodi AP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)