U TOKU je 264. dan specijalne vojne operacije koju Rusija izvodi u Ukrajini.

Komentari (15)

buki

14.11.2022. 13:42

@Velja - Oni koji su do vezivanja za banderu bili naklonjeni Ukrajinskim nacistima su gledali i slušali ukrajinske vesti, po kojima su Rusi zlikovci, a Ukrajinci oličenje dobra i plemenitosti, pa mi takvih budala i nije žao. Da bi opstao nije dovoljno biti samo jak - mora biti i pametan, a ovi vezani to sigurno nisu.

Joca

14.11.2022. 10:14

Lider radikala je rekao da će nova ruska ofanziva biti iznenađujuća za Ukrajinu i ceo zapadni svet. Da, kako da ne, a Srbija će 1996. proglasiti ujedinjenje sa RS i RSK i postati Velika Srbija. Svi čekaju to veliko iznenađenje koje će Rusi prirediti, ali kako vreme ide, veliki poraz za porazom, najpre Harkov, sada i Herson. Nije sporno povlačenje, ali do pre 3 dana svi su oduševljeno pričali da se kreće na Nikolajev i Odesu. Sada to izgleda potpuno nemoguće, maltene kao da se kreće na Prag i Beč.

Gogi

14.11.2022. 11:32

A putko, ne sme ni da mrdne, a zelenski obilazi svoju zemlju. Navukli putina ko mladog majmuna na rat, i sad ce da ga dokrajce,kad nije znao da udari punom snagom

Andjelko

14.11.2022. 13:12

Voleo bih da čujem obradović darka i Biljanu šahrimaijan valja obradović kako bi ovo prišili ruskoj vojsci jer su do sada sve što je negativno kačili Rusima, dok im pena ide na usta sagorevaju u rusofobiji i otvorenoj mržnji. Nato zvucnici, neznam samo ko može da ih sluša a da mu se ne zgadi neznanje ovih kvazi intelektualaca, analitičara u pokušavaju. Slava Rusiji

ukronacizam

14.11.2022. 14:27

Дивне слике из Херсона због којих је укранацистички војни естаблишмент ,вероватно по НАРЕЂЕЊУ натонациста, ЗАБРАНИО објављивање фотографија: ИЖИВЉАВАЊЕ над својим грађанима и становницима "ослобођене" територије и њихово масакрирање... !!!

Walter Pravicek

14.11.2022. 15:11

Povlačenje Rusa sa civilima,koji su uzeli državljanstvo Rusije,te primili nove pasoše preko Dnjepra nije tragedija,ali svakako,su uspeli zadržati granicu na rijeki,a to je bio više godišnji san.Ali treba imati u vidu plan,kao onaj,da su u pošetku napali okolinu Kijeva,pa prešli na istok i sve uzeli u Ruske ruke.Što i kalo planiraju neče reči,jer nisu Ukrajinci,koji pre početka več javljaju gde,kako i čime.Nemaju vojničlkih iskustava,ni dobrih"starih"boraca.

Maroni

14.11.2022. 15:16

Makron je toliko uticajan u svetskoj politici kao lanjski sneg. Pa koga on da zove , samo dosađuje i oduzima vreme ne samo Putinu nego bilo kome da se obrati. Ja lično bih mu rekao da ne dosađuje ljudima i nevtraći njihivo vreme. Pa oni, Francuzi se više ne pitaju ni za stvari koje se dešavaju u Francuskoj.

Draagan

14.11.2022. 21:12

Kome još nije jasno da će Rusija staviti šapu na celu Ukrajinu i da će je kao proruski obnoviti. Biće samo tako. Surovi se sprema i napraviće blic krig. Zamislite da Rusija gubi ??? Ajte molim vas, piće čaj na Temzi.

Walter Pravicek

15.11.2022. 08:58

Posle drugog svetskog rata Nemačka je MORALA platiti odštetu-primerice:Francuzima sa crnim ugljenom iz Posarja.I Jugoslavija je dobila odštetu.A nitko nije plenio Nemačkoj njihove zalihe zlata i drugih stvari u inostranstvu.Sada bi svi plenili Rusiji,a NITKO NE KAŽE:AMERI HOČE PLATITI IRAKU,AFGANISTANU,LIBIJI ili NATRAG U POVIJEST VIETNAMU POZAMAŠNE ODŠTETE ZA ONO ŠTO STE URADILI KAO RAZBOJNICI!Baš kao razbojnici.UN?Pa ovo je skup ovavca,koji troše novac država odakle su došli u NjuJork!Niti kazne za parkiranje ne plate.Žive kao Knezovi,a kući neimaština,te mole ljudi:Kupi mi kozu!Ima valjda i paragraf koji kaže,da je imovina stečena pošteno vlastništvo onoga koji ju je dao u banku ili kupio brod,voz ili autobus!I za SVE BI TREBALI BITI ISTI ARŠINI!Ne Ameri junaci,Slaveni Rusi barbari.Što onda rade CIA,špijuni te oni "instrukrtori"među barbarima?