OBISTAVLjANjE borbenih dejstava u Ukrajini usled zime moglo bi da traje do šest meseci, piše američki list „Njujork tajms“.

Andjelko

13.11.2022. 15:07

Budala, ne ratuje se samo po lepom vremenu. To je američka logika, Rusi su na svom terenu tek kad stegne mraz.Sad se vidi koliko veliki analitičari znaju o ratu .Pajaci pomešali konce.

ZABORAVILI SU STA ZNACI STALJINGRAD

13.11.2022. 16:03

@Andjelko - Taj americki strucnjak (strateg) treba da se obrati Hitleru, da mu on objasni sta znaci ruska zima.

Prellee

13.11.2022. 15:56

Za vrijeme zimske pauze nastaviti sa dopremanjem odbrambenog i ofanzivnog oružja...Amerikanci to toliko brutalno i otvoreno govore i rade, u ime cega, slobode njihove, ali PO NJIHOVOJ MJERI.Kada su Indijance sveli na minoran broj, onda su ih ostavili na miru.Tako sad rade sa Rusima na globalnom nivou, treba Ruse svesti na taj nivo i onda ce se Amerikanci zaustaviti.Onda je Rusija Texas, puna sirovina, gasa, dijamanata, onda Amerikanci mogu trubiti o uspješnosti svog sistema SLOBODE, slobode gdje je Istina samo njihova.Ruse ce ostaviti onda a Kinezi ce biti sledeci Indijanci...

Miodrag Požarevac

14.11.2022. 02:19

Mnogo greše ! Zaboravljaju ( ili - ni to neznaju ) da su Rusi kao i Ukrajinci, zimi naj jači. Kako je Napoleon prošao , kako Hitler ? Znači - biće puno vatre na istoku ove zime !