MINISTARSTVO odbrane Velike Britanije odbilo je da prizna da su predstavnici britanske mornarice učestvovali u terorističkim napadima na gasovode „Severni tok“ u septembru, kao i na napade na brodove ruske crnomorske flote u Sevastopolju.

db

29.10.2022. 16:45

Propala imperija , kojoj je sunce zauvek zašlo , skiči i pišti na konkretna pitanja i bez obzira na podnete dokaze - NISMO MI ! To je na nivou male dece uhvaćene u pravljenju štete - kako je nisko pala čuvena Rojal Nejvi . Dno dna , ali šta očekivati od prosjačkog carstva drugo do nož u leđa i ponašanje maloumnika .

buki

29.10.2022. 18:03

@db - Sve je to tačno, ali uništeni su ruski brodovi u zajedničkoj i humanoj misiji, a za to niko neće snositi krivicu. Mogu da zamislim engleze kako se slatko cerekaju dok daju ove izjave i pitam se dokle će pravoslavci biti naivni na svoju veliku štetu.

Nešo

29.10.2022. 17:55

Rusi englezima moraju zapretiti i ugroziti ih negde gde ih najviše boli.Teroristicki,politicki nije bitno ali im moraš naneti nepopravljivu štetu. Ako te vec ne poštuju ,moraju da te se boje!