NA pravoslavnu crkvu u Ženevi bačena je farba, zbog čega je Ambasada Rusije u Bernu uputila protestnu notu švajcarskom Ministarstvu spoljnih poslova.

Velja

29.10.2022. 09:35

Šta se bre toliko čudite? Pa to vam je zapadna "demokratija" u svoj svojoj lepoti. To vam je njeno stvarno lice. Pa zar nas 99 ništa nije naučila?

db

29.10.2022. 12:22

Postaje jasno da je izbacivanjem ruskih kulturnih spomenika iz svih oblasti umetnosti pristupačne švajcarskom javnom mnjenju dovelo do potpune nekulture članova te zajednice . Utonuli su u primitivizam i nevaspitanje . Sledeći je Isus Hrist kojeg će izbaciti iz svojih prosvetno-obrazovnih agendi i postigli su san svih satanista ! Zemljo reforme trgni se iz svojih zabluda , probudi se u realnosti i sačuvaj svako zrno kulture koje ti je na raspolaganju - spasićeš dušu , ako je uopšte imaš!

Ljube

29.10.2022. 16:46

Kurtamurta @,,,, Svajcarska ( cistokrvna ??!?! ) Nemci ,Italijani ,Francuzi ,bas nam neki prijatelji iz bliske istorije . Nebi da se kladim .

Josip

31.10.2022. 08:50

Šiptari a ko drugi. Puna ih je svicarska. I svicarci ih ne mogu smisliti. Najodvratnija etnicka bagra na svijetu. Braco srbi, udrite bagru i vratite kosmet u ustavno pravni poredak srbije ali bez te stoke. Poz svima