U TOKU je 243. dan specijalne vojne operacije koju Rusija izvodi u Ukrajini.

Walter Pravicek

24.10.2022. 07:45

Dakle sada se tačno zna iz koga orožja se puca u nove pripojene republike ka Rusiji,te ubija civile.Ameri moraju to platiti,na frontu sa uništavanjem njihovih"darova" a poslije čemo vidjeti kuda vodi luda glava Bidena taj rat.On nije u Ukrajini,nije izbeglica bez vode,hrane,stana on živi daleko kao uvek,od država gde je Amerika"zakuvala"rat.Podstreka,te mito za političare,upletanje CIA,i drugih Amera,a Ukrajinski narod se ne pita,pa neka se Slaveni kolju.Ali Ruski medo je previše jak za Amere i kompanjone,da bi ga se usudili napasti u Rusiji.

Mama

24.10.2022. 08:10

@Walter Pravicek - Ne smeju napasti direktno Rusiju ali mogu otcepljene republike! Znaci iste prljave bombe kao kod nas a Cernobilj jos zraci.Toliko zlo od Amerike i satelita EU je previse.Do kad ce cutati vecina sveta i trpeti teror???

Aleksandar

24.10.2022. 08:54

Prljava bomba : pokupiš malo zemlje sa brda Pržar iznad Vranja i spakuješ u kesu. Materijal je iz amerike - proveren kvalitet, vranjanci umiru samo tako ...

Walter Pravicek

24.10.2022. 10:52

Ovaj Mišel,stari dečko uvidio,da je EU zašla van staze.Pa se posipa sa pepelom.Možda od bake?.I tako on iz svoje glave rekne,ono što mi trubimo od letos,kada je bilo jasno,da referendum Rusiju obavezuje,da brani svoj narod u 4 pripojene republike.Bez Mišela,bez njegovih saveta.

Ljubicac

24.10.2022. 11:08

@Mama Amerika je uvek sejala seme zla po svetu, pljačkala resurse i one koji su joj bili partneri koristila, pa prepuštala same sebi, kad više nije bilo koristi.Nije to ništa novo, samo se u glavnom sve dešavalo daleko od Evrope, pa je malo ko bio zainteresovan za to.

Realnost

24.10.2022. 13:14

Jel neko rekao Gospodinu Masku da je postao legitimna meta u sukobu, da zbog njegovih usluga ljudi ostaju bez života, nebitna imovina, ili je, ako uzme da ostane bez svoje! Koliko Rusa ima porodicu u Americi, a neko mu je poginuo možda baš zbog usluga Gospodina Maska!!! Ovo samo da ne bude da nije znao! Ono šta čovek čini u životu, mora biti svestan posledica svoga činjenja, koliko je dece poginulo zbog podataka koje je dostavila njegova firma, ruke su mu krvavije od većine vojnika!

MALO SE SOLCIKA PRERACUNAO

24.10.2022. 14:46

Samo 20% nemackih ispitanika podrzava ukrajinske naciste, dok ostatak stanovnistva je zabrinut zbog inflacije, koja je pogodila najjacu ekonomsku silu evrope. DAL SVESNO ILI NE SVESNO, ALI NE GOVORI ISTINU.

Savo

24.10.2022. 15:21

Ако је судити по вестима које објављујете, Русија није и јесте у рату са Украјином. Јесте зато јер гину Украјинци мада међу погинулима има и припадника страних, углавном западних војника. Русија и Украјина нису у рату јер се против Руса употребљавају борбена средства произведена на западу и дотурана у Украјину док траје војна интервенција. Стратегија запада јесте боље да им дамо борбену технику него да се са Русима бијемо и страдамо на нашем територију. Повратна информација јесу резултати остварени у сукобу са Русијом. Осим тога постигли су да се православци међусобно бију чиме врше самоистребљење.

Cookie

24.10.2022. 23:58

@Savo - To su katolici odvazda sanjali. A eto ispadose rusi i ukrajinci isto tako glupi kao i pustinjska plemena na bliskom istoku koje ameri svaki put kao volove uspevaju da zavade.

Walter Pravicek

24.10.2022. 15:27

Ako se ijedno BUDALO usudi baciti PRLJAVO bombu,znači zagađenje uranom..Nije to neka nauka,jer se zna što slijedi u tim krajevima,gde nju avion pusti,te i kamo duva vjetar.Bit če gadno.Ako Ukrajinci takvu bombu imaju,pitanje jest:ODAKLE?Njima dali Ameri?Englezi?ili neko treči?Naime i puno Ukrajinaca u prvom redu nezaštitenih bi dobilo radiaciju,to znaći svoji bi uništavali svoje!!Naptred Zelenski,ordenje ti neče pobeči.

Carica Sveta

24.10.2022. 19:21

Predstavnici RF moraju da učestvuju na svim međunarodnim konferencijama koje se tiču nukkearne energije. Ne zanima me šta poručuje luda Pelosi ili bilo koji zapadni zvaničnik. Ovde se radi o juklearnoj sigurnosti sveta, a ne o izborima u Americi. Neće svet da svaki put predbizbore deli sudbinu severa i juga. Kauboja i Indijanaca. Da te vrednosti u SAD imaju pravi temelj, ne bi spletkarili po Evropi i drugim zemljama tražeći podršku za jednu ili drugu opciju. Obraćali bi se isključivo biračima u Americi. Ja nisam videla da bilo ko drugi za izbore traži podršku van svoje zemlje. To je jadno. A poigravati se sa ozbiljnim sukobom , energetskom krizom, prehrambenom krizom i nukkearnom bezbednošću, pa to je vrhunac idiotizma.

ChuChu

24.10.2022. 22:40

Hvala Bogu, Ukraina i zna, ima i sa cime i samo je pitanje vremena kada ce napraviti pravu atomsku bombu i tada braća Rusi više neće predstavljati nikakav problem...

buki

26.10.2022. 16:23

@Nata - Pa oni ne priznaju ni silan uranijum koji su '99 izručili na Srbiju (tvrde da je lekovit), a da priznaju ovo čudo koje još nije eksplodiralo !?!?

Andjelko

27.10.2022. 00:41

Sad je definitivno Putin i ruski narod trezvenošću i strpljenjem dokazao da je jedini na ovim prostorima još sačuvao veru, razum i dostojanstvo vredno divljenja. Osim Orbana i Erdogana nema nikog sa političkom stabilnošću koja može da se ceni i uvažava. Ostali su zli moralni patuljci poniženi i zgaženi od amerike.Ahmat sila, slava Rusiji ponosno.