NA DRUŠTVENIM mrežama pojavili su se snimci albanskih gangstera koji ih objavljuju pod izgovorom da žele da pomognu u borbi protiv "tajnog rata u predgrađima" i navodno, kako bi kontrolisali unosan posao sa kanabisom u Velikoj Britaniji.

milun

22.10.2022. 16:20

sta rade srpski predstavnici vlasti nad albanskim vandalskim zlodelima,gde su pare da se obnove poruseni spomenici.svaki dan ide preko 800 000.evra srbima na Kosovo i Metohiju.

Bobby

22.10.2022. 17:47

Аххахаххаа која гамад ови шипци јбт хахаха, ... Нека, кад шурују Брити са њима, та дааааа хахахахахаха... сад имате гооомилу глодара... Enjoyyyyy mwahahahahah

Saradžogla

22.10.2022. 18:04

Најбројније име у Енглеској је Хасан.Градоначелник Лондона је пакистански муслиман Садику Кан.Још неки министри нису енглези!Због бројних муслимана и индуса енглез не се да зађе у реон градова где живе. ПС.Где је зло у свету ту је био енглез.Њихов проклети Блер је натерао амере да бомбардују србе?За време Другог светског рата срби су америма спасили 520 авијатичара а они су послали њихове унуке да бомбардују спасиоце!Такву бруку,срамоту и јерес никада није учинила ни једна држава од када свет постоји!Зато су то ,,платиле близнакиње''!