TRAŽE NOVI DOM, UPLAŠENI ZA BEZBEDNOST? Megan Markl i princ Hari za novu kuću spremni da daju 22 miliona dolara

Novosti online

02. 10. 2022. u 23:28

PRINC Hari (38) i Megan Markl (41) navodno traže novi dom u Kaliforniji jer njihova 14 miliona dolara vredna vila nije prikladna.

ТРАЖЕ НОВИ ДОМ, УПЛАШЕНИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ? Меган Маркл и принц Хари за нову кућу спремни да дају  22 милиона долара

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Kruže glasine da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa smatraju da su prerasli dom u Montesitu i sada traže nekretninu u Houp Ranču (Hope Ranch), gde se za luksuzne domove izdvaja i do 22 miliona dolara. Houp Ranč se nalazi u okrugu Santa Barbare u Kaliforniji, ali je sigurniji, tvrde strani mediji. Neki navode kako su Megan i Hari možda tamo već kupili nekretninu, ali nisu mogli da potvrde te informacije. Nije poznato traži li par veći dom od trenutnog ili manje zemljište.

U Montesitu žive mnogi slavni, od Keti Peri, Adama Levina, Elen Dedžineris do Dženifer Aniston, a u Houp Ranču bi imali više mira i privatnosti za odgajanje dvoje dece. Želja Megan i Harija da se presele došla je nakon što je policija postavila kamere za skeniranje registarskih tablica u blizini njihove vile usred porasta kriminala u komšiluku.

Megan i Hari su se uplašili u maju kada su obavestili policiju da imaju uljeze u kući. Prvi put je to bilo na njihovu godišnjicu braka, 19. maja u 17.44. Ni dve nedelje kasnije, 31. maja, nekoliko sati pre nego što je dvojac trebalo da ide privatnim avionom do Velike Britanije da proslave kraljičin platinasti jubilej, još jedan provalnik je ušao u kuću. Bila je reč o profesionalcima.

Foto: Printskrin Instagram/scotcity_e

Ako se presele u Houp Ranč, imat će i pristup sopstvenoj plaži i pešačkim stazama. Dom u Montesitu kupili su u junu 2020., četiri meseca nakon takozvanog "Megzita", kada su napustili dužnosti kraljevske porodice. U međuvremenu su sklopili ugovor s Netfliksom i Spotifajem za, šuška se, ukupno 135 miliona dolara, a Hari bi trebalo da dobije i dodatnih 20 miliona dolara ako objavi svoju autobiografiju.

Nakon što mu je prošlog meseca umrla baka, kraljica Elizabeta Druga, pa je time njegov otac Čarls postao kralje, princ Hari će, tvrde upućeni izvori, ipak malo da izmeni knjigu.

Foto AP

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!