ONI SU DALI SVOJE ŽIVOTE ZA RUSIJU: Putin odao počast stradalim vojnicima u prisustvu njihovih porodica

Novosti online

10. 09. 2022. u 14:53

RUSKI vojnici koji su pali tokom specijalne vojne operacije u Ukrajini dali su svoje živote za Rusiju, rekao je predsednik Vladimir Putin tokom nastupa povodom Dana Moskve u subotu.

ОНИ СУ ДАЛИ СВОЈЕ ЖИВОТЕ ЗА РУСИЈУ: Путин одао почаст страдалим војницима у присуству њихових породица

Foto Tanjug/AP

On je napomenuo da događaju prisustvuju vojnici koji se bore za miran život u Donbasu, stanovnici Moskve, koji su se istakli tokom specijalne vojne operacije, i porodice boraca koji su stradali na frontu i dali svoje živote za Rusiju.


Putin je dodao da su na događaj pozvani i ugledni medicinari i nastavnici "koji su pružili medicinsku pomoć i dali ulaznice za život mnogim generacijama Moskovljana", kao i ugledne ličnosti iz sveta nauke, kulture i umetnosti, prenosi "TASS".

Dan grada Moskve je zvanični gradski događaj u Moskvi kojim se odaje počast osnivanja grada. Tradicionalno se slavi prvog ili drugog vikenda u septembru, a proslava uključuje besplatne kulturne događaje, defile i večernji vatromet.

 

BONUS VIDEO: Ruska moć na vojnoj vežbi "Vostok 2022"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (5)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)