PLAN turskog predsednika Redžepa Taipa Erdogana da bude domaćin mirovnim pregovorima Vladimira Putina i Vladimira Zelenskog pokvario je danas u Lavovu ukrajinski predsednik koji je postavio uslov da pre nego što sedne za pregovarački sto Rusija povuče sve svoje snage sa okupiranih teritorija.

Pera

18.08.2022. 22:58

Imali smo Napoleona, a pošto je mesto upražnjeno, čuvamo ga za Zelenskog. Pozdrav iz gornje Toponice! P. S. Ovi kepeci su zaista problematično iskompleksirani.

Vlada

19.08.2022. 09:31

Ovaj zelenski bolesniji od hitlera, kao mlađi verovatno gledao neki dokumentarac o drugom svetskom ratu, svaka sličnost je namerna izgleda

Srb

19.08.2022. 11:48

Ma kakav Zelenski! To Zapad ne dozvoljava da se rat završi. Još nisu potrošili sve sovjetsko oružje novih članica NATO. A još da to bude uz posredovanje Turske, a ne VB i SAD?! Nema šanse. Zelenski samo radi što mu se kaže. Pajac...ali opasan po svoj narod. Ako su ukri uopšte njegov narod.

Neko

19.08.2022. 16:58

Ma sta da vrate, kakav je to uslov, trebao je reci da se povuku sve do Sibira... kakav covek... Toliko ljudi poginulo... Da nije tuzno bilo bi smesno :(

Sasa

19.08.2022. 21:04

Treba priznati sve odcepljene delove Ukrajine koji su sada pod rusima. Zašto se i mi ne bi ponašali bahato. Ako kod njih (zemalja Kvinte) postoje dupli standardi onda treba krenuti njihovim stopama. Sve dok se ponašamo kao dzak za udaranje nikad necemo steci poštovanje prvo od nas samih pa ostalih. Jednostavno ako treba da se gine za zemlju i da se vrati oteto ja sam prvi da se prijavim.