RUSKE snage uništile su raketni bacač HIMARS i skladište municije u svojoj specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini, izvestio je u subotu portparol Ministarstva odbrane general-potpukovnik Igor Konašenkov.

Dragan

13.08.2022. 16:37

Ako Rusi ne mogu izaci na kraj sa par Americkih raketnih sistema, kako bi ratovali protiv NATO a. Ovo sa himarsima je smesno. Bruka za Rusku armiju.

Branislav

14.08.2022. 14:55

@Dragan - Čitam komentare raznih retarda. Izgleda da imamo pola Srbije četničkih sirovina, neotkrivenih talenata i generala. Kad Rusi budu vodili rat, znaćete. Nema potrebe objašnjavati situaciju onima koji svaki dan prate, a ni svrhe objašnjavati ovim polusvesnim... Tamo se oslobađaju naši ljudi, čuvaju životi i vojnika i civila, za razliku od vaših nacističkih miljenika.

Dex

14.08.2022. 15:01

@Dragan - Laici tako razmišljaju....ali, iz svakog se sukoba uči, novouvedeno naoružanje mora da se dobro prouči, način njegovog dejstva, karakteristike, mogućnosti, jer je rusima jasno da se bore protiv NATO tehnike i taktike i bilo bi šteta, da i po cenu žrtvovanja odredjenog broja ljudi, ne pronadju odgovarajuće protiv mere. I naravno sve se karte ne otkrivaju prerano, Ukrajina je ovde žrtveno jagnje i poligon kako za ruse tako i za amerikance.

Ivan

13.08.2022. 19:09

Po ovom liku koji nas svaki dan izveštava o uništavanju tehnike i ž.s. ispada da bi NATO odavno bio poražen. Sramota. Ginu mladići, deca, mirni stanovnici, zašto? Gde su deca Putina, Lavrova, Peskova idr. Tajkuna? Kada su mogla deeca Cara Nikolaja da leče i vode brigu o ranjenima i čak se zarazili tifusom, a šta ovi veći su od Cara?

Valter

14.08.2022. 15:15

Zlikovci iz zapadne evrope i amerike, zaboravili su izjavu Staljinovu iz maja 1945 god. Posle sloma Nemsčke i razaranja Berlina, rekao je: " 0vako će proći svako ko napadne SSSR", dodajem, a danas Rusiju... Neće ga biti....

Ajk

14.08.2022. 16:20

Sramota,gori ste od javnog glasila u vremenu inormbiroa...istorija će zapamtiti vaše sramno izveštavanje i stajanje na stranu agresora...