BOMBA U TEMELJU AMERIČKE PROPAGANDE: Pobeda Rusije u Ukrajini biće gora za SAD od debakla u Vijetnamu

Novosti online

29. 07. 2022. u 22:19

POTPUNA pobeda Rusije u Ukrajini srušiće temelje zapadnih laži, a za SAD će biti gora od poraza u Vijetnamu, kaže bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi.

БОМБА У ТЕМЕЉУ АМЕРИЧКЕ ПРОПАГАНДЕ: Победа Русије у Украјини биће гора за САД од дебакла у Вијетнаму

Foto: EPA/Shutterstock/ilustracija

Rusija ne treba da se nada da će ekonomske teškoće kolektivnog Zapada dovesti do promene njene politike prema Ruskoj Federaciji, smatra on.

Ova logika, smatra Kedmi, podseća na kalkulacije SAD i Evrope o odustajanju Moskve od samostalne politike pod uticajem sankcija.

Jedino što može da otrezni Zapad i da ga natera da odustane od aktuelnog antiruskog vektora jeste uspeh specijalne operacije u Ukrajini, siguran je Kedmi.

- Problemi koji postoje na Zapadu neće ga navesti da promeni svoju politiku. Oni će to nastaviti jer oni koji im određuju politiku ne brinu o ekonomiji, a oni kojima je stalo do ekonomije ne mogu da utiču na politiku. Stoga će u ovoj situaciji praviti sve više grešaka. I postoji samo jedna stvar koja će ih naterati da promene svoju politiku: potpuna i konačna pobeda na teritoriji Ukrajine - rekao je Kedmi.

Foto: YoutubePrintscreen/ ITON-TV

Danas Zapad pokušava da svojim građanima i ostatku sveta ostavi utisak da Rusija ne može da uspe u Ukrajini. Zbog ovog, bezuslovna pobeda Ruske Federacije postaće bomba u temelju američke i evropske propagande na svim nivoima, od izjava političara do medijskih objava.

Kedmi je uveren da će efekat ovoga za Sjedinjene Države biti gori od vojnog poraza u Vijetnamu.

- Potpuna i konačna pobeda na teritoriji Ukrajine srušiće temelje svih ovih laži na kojima grade današnju politiku. Time će se pokazati da je sve što su se nadali da govore ispostavilo kao neodgovorna laž i to bez ikakve propagande. Jer sve što danas govore o Ukrajini i stavu Rusije u vezi sa tim, o mogućem rezultatu, biće oboreno. A efekat će biti veći od poraza SAD u Vijetnamu. Ovo je najvažnije - rekao je Kedmi u emisiji Veče sa Vladimirom Solovjevim.

(Pravda)

BONUS VIDEO: Rusi navijaju - Kosovo je srce Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

NOVI MIG-41: Leti do 5.500 km/h naoružan raketama kindžal i cirkon - obavlja borbene zadatke u stratosferi