ŠKOLE i druge obrazovne ustanove u Nemačkoj treba da budu označene kao "kritična infrastruktura", kako bi se sprečilo njihovo zatvaranje ove zime zbog moguće nestašice gasa, tvrdi ministarka obrazovanja Betina Štark-Vacinger.

Komentari (4)

milan lala

08.07.2022. 16:52

Van pameti, sami izazvali tesku krizu i sad upozoravaju kao da nisu krivci za ono sto se dogadja i sto ce tek biti. Na ovakvo ponasanje mogu da ne reaguju samo zombirani narodi.

SarMAt

08.07.2022. 19:57

Ukinete sankcije, izvinete se Rusiju, prestanete podrzavati Ukrajinu koja nine EU clanica i eto vam rjesenja. Druga mogucnost je da politicari u Njemackoj kao i u Budenstagu i Bundesratu ne primaju platu da bi se obezbijedio gas, gorivo i struja.

Trt

09.07.2022. 17:48

Odkud sad to. Juce se kleli da imaju dosta gasa. Ili su lagali juce ili danas pitanje je sad. Nema struje za industriju, koliko dugo mozete da placate odpustene radnike? Na jedno radno mesto doveli 3 neradnika i nezaposlenost na istoriskom minimumu, plate 30god iste, arapa sve vise, spajanje porodice, onih milion sto dovela muti sad ima 3 miliona. Sad ce da krenu da jedu usi. Drogu vec legalno prodaju u po bela dana, ubadaju nozevima svaki dan, navodni psiho slucajevi, bazgaju po ulicama i pljuckaju semenke prljavi i slinavi u IS UNIFORMI sa turske pijace,samo jos kamile da jasu. Bula nezaposlena, ali deca u obdanistu, naravno dzabaka posto su nezaposleni. Misle zapadnjaci da ce ih brane oni sa sarenim zastavama, trans dzenderi, i slicni. Kad krene taj rijaliti, necu da se odvajam od tv-a. Mada sumnjam da ce cnn da prenosi uzivo