MINISTAR ekonomije Nemačke Robert Habek izjavio je da puštanje u rad gasovoda „Severnog toka 2“ kako bi se prevazišla ekonomska kriza – nije opcija.

master

06.07.2022. 13:36

Zaboravili ste, ili ste se malo zaigrali, ne uvodite vi sankcije rusiji, Rusijs uvodi njih vama, sta mislite, osposobiti severni tok 2 privremeno dok ne napunite skladista, i ponovo pitati ameriku dali moze da produzi sa sankcijama na isti posto vi nemate reci u tome, vi mislite da se Rusija i Putin KOPCAJU NA LEDJIMA, jedan je fakt da ce te vi prvo nemci a posle ostali puziti do Putina i moliti za energente, ako ocekujete spas od amerike i britanije u zimskim cipelama ce te sedeti u kuci, to vam je u horoskopu.

Dragan

06.07.2022. 15:42

Ministar Habek je zaboravio jednu "malu sitnicu" o oceni "Severnog toka 2". Nije se zapitao hoce li Rusi uopste pristati da "tek tako" puste gas. Nema Ministre vise mazanja ociju i za sigurmo precrtaj taj gasovod za duuuze vreme.

buki

06.07.2022. 20:39

Pustiti PRIVREMENO Severni tok2????? Nemci i dalje misle da su neka nad-rasa, a Ruse očigledno tretiraju kao idiote. Zaslužili su sve što će da ih snađe, a što su im smestili Ameri i nije mi ih nimalo žao.

Pera

06.07.2022. 21:23

Ameri lupili sankcije da bi vam taj isti gas prodavali oni. Samo ih slušajte i daleko ćete dogurati. Bože, o čemu razmišljaju ovi ljudi?