SPECIJALNA operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je u 131. dan. Ruska armija u sadejstvu sa jedinicama DNR i LNR oslobodila je Lisičansk, i u toku su operacije manjeg obima sa ciljem potpunog obezbeđivanja grada. Rusi sada napreduju u pravcu Kramatorska, i prema izveštaju ukrajinskog Generalštaba njihove jedinice su već prešle reku Severski Donjec i preuzele kontrolu nad Zolotarevkom.

Komentari (7)

Mister

04.07.2022. 10:42

Neverovatno je da vi i dalje verujete u to sta "BRITANSKI STRUCNJACI" govore... Pa da ste normalni, ne bi ni prenosili niti pridavali znacaj ovim stvarima ...

ZELENKO JE TOTALNO OPICEN

04.07.2022. 11:22

ON SAMO PRICA, KAKO CE SE VRATIT NA IZGUBLJENE TERITORIJE. Idiot, umesto da spasava sto se sposti moze, on gura narod u propast, a drzava postaje sve manja i manja, i ako tako nastavi, od Ukrajine nece ostat dosta, a glavni grad ce bit Lavov, gde ce bit nacisti svoji sa svojima.

Mama

04.07.2022. 19:13

@ZELENKO JE TOTALNO OPICEN - Zelenko je placeno zlo sa zapada koji je stekao ogromno bogatstvo za izdajuzemlje u kojoj zivi.Njega ne boli ni gubitak zemlje a nnarado jos manje jer nije Ukrajinac vec jevrejin.Sta jos nije jasno?Da Evropa nece ukrajince? Pa nece! Oni su potrebno roblne u ukraji i a ne da setaju po Evropi.

seljak

04.07.2022. 22:04

Све стручњак, до стручњака.Знају колико ће им новца требати, за обнову, а нити имају приступ порушеном, нити су процену извршили грађевински стручњаци.Најважније од свега је што неће ни циглу уградити ни у један поришени објекат.То ће радити Русија, јер се никада неће повући са тог простора. Нити хоће, нити има ко да је, евентуално, натера