UKRAJINSKI nacionalisti, koristeći taktiku nacističkih nacista tokom Velikog otadžbinskog rata, žele da zajedno sa civilima zapale grad Avdejevku u DNR, a zatim za to okrive rusku vojsku, rekao je šef Međuresornog koordinacionog štaba Ruska Federacija za humanitarni odgovor – načelnik Centra za kontrolu nacionalne odbrane Ruske Federacije, general-pukovnik Mihail Mizincev.

Komentari (3)

Dušan

30.06.2022. 10:10

Džabe je general pukovnik ovo napisao! Njegova želja i ideja je da se Rusija unapred ogradi od ovakvog zločinačkog poteza protivnika! Takođe pokušava da o tome obavesti svetsku javnost!? Pa, oni sve to znaju! To je i ideja NATO pakta i EU (isti k...c)! Oni diktiraju i vesti kojima će napuniti novinske članke, kao i snimke "zločina", koji su naravno učinile "Ruske snage"! Oni to rade tako vešto, da će udicu progutati i pola Srbije rečima: " Prokleti Rusi! Vidi šta su uradili! Treba potpuno uništiti Rusiju i Ruse! To su fašisti!" Živi bili, pa videli !!!

Pirko

30.06.2022. 10:47

Rešenje : pri povlačenju nacista, spaliti ih sve do zadnjeg, termobaričnim raketama i bez zsrobljenika. Pa neka se dalje igraju nacističko nemačkih zločinaca.

buki

02.07.2022. 15:46

@Pirko - Na žalost, mislim da Pravoslavci nisu mentalno sposobni za takav masakr i pokolj koji bi celom svetu doneo blagostanje i slobodu. Zato nas i jeste sve manje na ovoj planeti, a zlikovci već dugo žare i pale Zemljom, uz sve svirepije i perfidnije zločine nad dobrim ljudima.