ZEMLjE G7 dele iste ciljeve - isključenje kiseonika iz ruske ratne mašine, istovremeno vodeći racuna o svojim ekonomijama, izjavio je danas predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

vladimir

26.06.2022. 17:51

Rusija nije ni u kakvom "ratu" sa Ukrajinom već u "specijalnoj intervenciji" kako bi na /svom/ prostoru Donbasa spasla svoj narod od uništenja, bolje rečeno SATIRANJA! To što reinkarnirani NACISTI, PLAĆENICI i belosvetski OLOŠ ne prihvataju "rusku operaciju", obilato POMOGNUTI od strane "zapada", neminovno je dovelo do sukoba! Što se tiče nestašice hrane i energenata i moguće "recesije" trebali ste razmišljati /mnogo/ pre Majdana 2014. godine, pogotovo što su vas Rusi /dobronamerno/ upozoravali na to, a to znači da ne postoji ni minimum ruske krivice! A da bi zaokružili vašu komičnu "seansu" G7 u prijatnom ambijentu morali bi znati u kojim granicama jedna "amorfna" država, pod imenom Ukrajina, postaje kandidat za članstvo u vaš EU!? Za sva STRADANJA u protekla 4 meseca krivicu snosite vi!

KARLITO

26.06.2022. 20:18

BRIKS je odgovor RUSIJE i Kine na G7. OVI jadnici iz G7. još se samoobmanjuju da kontrolišu sve. Sa oni mogu da ujedaju ali to je sve slabije. Kada SAD dolar izbace iz platnog sistema, ceo anglosakaonski svet će se pretumbati. Neće imati skoro nikakvu moć na te zemlje. Neće ih moći SANKCIONISATI ali će ih sigurno ucenjivati. Predviđam da će se u kratkom roku još zemalja prigružiti BRIKSU.

Schutz

28.06.2022. 14:36

Zanimljivi su mi ovih 7 patuljaka..Krive rusiju za konkretno sta? Za mere kpje su uveli rusiji koje su im se obile o glavu. Iskreno ne vidim zasto bi optuzili Rusiju za mere koje su sami sebi uveli u nadi da napakoste br1 sili na svetu..Stvarno su smesni hah