FRANCUSKA policija bacila je večeras suzavac na demonstrante u centru Pariza koji su se okupili da protestuju nakon što je danas ponovo izabran predsednik Emanuel Makron.

Mozgojedac

25.04.2022. 06:14

De ste Demokrate? Nema vas da se cujete misevi? De je osuda ponasanja francuske policije? Zasto tuku narod? Svoj narod? Je li to demokratija? Jesu to evropske vrednosti? Je li to taj civilizovani svet? Ako jeste - a izgleda da vama jeste , jer vas nema ni da zucnete, pojela maca jezik, - cisto da se zna! Da i nasa policija reaguje jednako civilizovano,demokratski,pro zapadno, kad sledeci put budete blokirali ulice,raskrsnice,puteve, gradove i sela. Ni manje ni vise nego jednako kao njihove francuske kolege - suzavac i pendrek odmah kao dobar dan, pa ce te kasnije da im se izvinite sto su vas tukli. Tako rade u Parizu, a oni su za razliku od nas sirovh balkanaca, civilizovani,uredni,okupani i nadasve demokraticni postovaoci ljudskih prava.

KARLITO

25.04.2022. 09:35

Gotovo je. Makron je pobedio i to je jedino važno. Le Penova nije imala šanse protiv "celog sveta". Šteta. Kako se ono kaže:"Nisu prepoznali kada su bili pohođeni". Le PEN bi vratila Francuze, De Golovim principima(suverene Francuske) Stišala bi znatno globalizam u EU. Bilo bi za sve mnogo bolje. Ovako, ostaju laži, ucene i pritisci za sve "ne poslušne"a tu spadamo i mi.