PREDSEDNIK Francuske Emanuel Makron uporedio je predstojeći drugi krug predsedničkih izbora u toj zemlji sa izborima u SAD kada su građani odabrali Donalda Trampa i upozorio da njegovo trenutno vođstvo u anketama nije garancija pobede.

Komentari (9)

vladimir

22.04.2022. 20:22

Udesiće oni da ovaj Rotšildov plaćenik pobedi. Kao što su Amerikanci oteli pobedu Trampa i duboka država izabrala senilnog Bajdena koji samo potpisuje zahteve vladara iz senke. A to su sinhronizovani vojno industrijski kompleksi, bankari, političari, farmaceutske kompanije, političari i bogati pojedinci.

Dobrivoje038

23.04.2022. 09:11

@vladimir - Zasto kritikujete Emmanuel Macron ? Kako mozete da kazete da ce nama biti bolje sa Marine Le Pen ? U Srbiju nista nije bolje, opozicija koja nema "program" obecava i kritikuje ! Vecina francuza ce glasati za "konkretno" a ne za obecanja.

MAKARONCE OBRATI SE BRISELU

22.04.2022. 20:54

Oni su u stanju da ti posalju toliko prekrizenih (u tvoju korist) listica, da mozes usit i onog americkog dementnog starca, koji je isti nacin doveden u Belu Kucu, kako bi duboka drzava nastavila sa pljackaskom rabotom, koju im je Tramp na kratko presekao.

Ivan

22.04.2022. 23:36

Da sada ceo svet bukvalno može da vidi u kakvu su zabludu bili Amerikanci kada su glasali za Bajdena, zato apelujemo na Francuze da se dozovu pameti i da daju podršku Marin Le Pen.! Videli smo šta je Makron uradio za svo ovo vreme, hvala mu na svemu ali dosta je bilo vreme je za promene! Francuzi ne plašite se goreg od ovog nemože da bude ukoliko ostane Makron i ova nerazumna banda u Evropi stvarno možemo da očekujemo pravi pakao od života !