GRADONAČELNIK Mariupolja Vadim Bojčenko izjavio je danas da je njegov grad u rukama ruske vojske.

Boaparta

28.03.2022. 18:56

Posle pada Marijupolja, pada, Odesa, potom Harkov i onda Kijev. Još sedam dana rata. Zelenski sada nečeš imati priliku ni za časnu kapitulaciju. Tužno do čega si doveo svojudržavu i svoj narod da bi te Bajden pomazio po glavi kao kućnog ljubimca. Žao mi svih nedužnih cuvila što su stradali radi glupih političara.

Moskva

28.03.2022. 18:57

Мариупољ су браниле најбројније нацистичке формације Азов, Ајдар, страни плаћеници и инструктори. Највише добровољаца из Хрватске, Грузије, Косова се управо тамо борило. Од 2015. године они се спремају за то, припремају Мариупољ као неосвојиви бастион нацизма. Кијев ће дупло лакше да се освоји ако дође до напада, мада сам мишљења да ће пре капитулирати. Пошто су најкрволочнији нацисти углавном денацификовани, сада је лакше и овима у Кијеву да прогласе капитулацију јер пре пада Мариупоља постојао је страх од најрадикалнијих нациста да се капитулира.

Moskva

28.03.2022. 19:16

Мариупољ је суштински пао! Остало је чишћење терена и неутралисање џепова у индустриској зони. Има још нациста који су по скривеним шахтовима и колекторима! Углавном сада су у пацовским каналима само овај пут нема Ватикана да их спаси.