POŠTO je ruska invazija na Ukrajinu već uveliko u toku, Bajdenova administracija i evropski saveznici uveli su neke teške sankcije.

Komentari (11)

Ljuba

13.03.2022. 16:01

Šta radi Amerika u Evropi po pitanju bezbednosti. Ona ima svoj kontinent i nek se tamo sa svojim komšijama dogovara o bezbednosti iste. Evropa treba da sama gradi svoju bezbednost, zajedno sa Rusijom koja je sastavni deo Evrope. Da je tako sve bi bilo mirno.

master

13.03.2022. 17:58

Uglavnom mnogo tacnosti, izuzev jedne, Amerika i Eu vise nemogu biti u liderskim pozicijama, imali ste sansu pre pocetka konflikta i vi i eu, to vise ne pije vodu, "LIDERSKA POZICIJA" to mozete samo u americi i kod vasih pajaca koji igraju kako vi svirate, najveci deo sveta je izgubio poverenje u vas, ako ga je i imao, ili su bili ucenjeni sankcijama, "nekad bilo sad se prepoveda. Vrema da prepoznate situaciju i da shvatite da vise nevodite kolo sami bez rusije i kine, verovatno i indije.

Zabrinuti

13.03.2022. 18:02

Dijalog pregovori kako god bilo treba da se održavaju ali veliko ALI. bez EU i NATO vi ih huskate a sad ćete da ih mirite al ste providni

električar

13.03.2022. 18:10

Nova, realnija, bezbednosna situacija bi mogla da bude uspostavljena samo ako bi svi učesnici u dogovoru imali poštene namere prema drugima. Ali, pošto je dominantna namera ustvari uništenje ruske države, od takve, bezbedne atmosfere nema ništa !

Kazo

13.03.2022. 18:27

Gdje niste došli niste napravili haos , bajden prima apanažu iz ukraine a ukrainci skloni korupciji dozvolili da im tajkuni vode državu , rusija mora zaštititi svoje granice , kako bi amerika reagovala na instalaciju raketa na kubi ?

Praetorian

13.03.2022. 18:38

No, hvala Bogu, neko razuman i sa 'Zapada'. Ne razumem kako mnogima nije jasno da je Rusima Ukrajina vazna iz brojnih razloga - svakako, ali da Rusija zapravo gleda ka daljem, starteskom cilju, a to je 'novi dogovor' o evropskoj bezbednosnoj strukturi, koji bi svima, dakle i Rusiji, garantovao bezbednost i u daljoj buducnosti. Ne razumem kako to 'zapadna Evropa' ne shvata i ne vidi, kako to nisu videli i shvatili i Makron, i Sulc i drugi koji su bili u Moskvi pre pocetka ove nesrece (Rusija je najveca zemlja Evrope, na kraju krajeva). Ili su videli, ali im je 'tata' (Amerika) rekao sta "da misle" o tome. Nadajmo se da ce se 'Zapad' pomeriti sa svoje tacke ideoloskog slepila.

Ljuba

13.03.2022. 20:25

Šta radi Amerika u Evropi po pitanju bezbednosti. Ona ima svoj kontinent i nek se tamo sa svojim komšijama dogovara o bezbednosti iste. Evropa treba da sama gradi svoju bezbednost, zajedno sa Rusijom koja je sastavni deo Evrope. Da je tako sve bi bilo mirno.

patriota

13.03.2022. 21:36

Amerika je decenijama koriszila ceo svet kao svoje "igralište". Sada ima i drugih igrača , a Amerikanci bi da budu jedini i glavni, ali to više neće moći. Amerika je počinila mnogo zločina i mora da se ukloni i ne bude više svetski ugnjetavač i terorista. Amerika je postala imperija zla.

Zlatko

13.03.2022. 22:22

Sve će se razmrsiti tek kada USA i NATO prihvate bolnu činjenicu da nisu jedini na svetu. Tu su i Kina, Indija, Rusija. A biće i Brazil, Južna Afrika, Indonezija, Saudijska Arabija... I ko zna ko još.