ZAPADNE zemlje uvode sankcije Rusiji, jer je pogrešno smatraju ekonomski slabom, piše izdanje „Dojče virtšafts nahrihten“, pozivajući se na analitičara kompanije „Goldmani Holding".

Komentari (3)

KARLITO

09.03.2022. 12:03

Stari lisac PUTIN. Godinama je ovo planirao i to se vidi. Da li preračunao, kao što zlobni zapad tvrdi. Sumnjam. Vidite, Rusija je možda jedina samoodrživa nacija na svetu. Ako bude prinuđena može sve iz sopstvenih rezervi i proizvodnje. Hrane, energenti, tehnologija i ljude inžinjere svih profila. Tačno je da će malo stagnirati ali će i drugi još i više jer su zavisni. I jo nešto:Ruski građanin može godinama skromnije živeti i preživeti. Može li jedan Nemac ili Holanđanin ili Francuz? Sumnjam. Kod njih će padati vlade kao kruške ako im život poskupi a hoće.

Rašo

09.03.2022. 12:32

На срећу слободног света запад све гледа кроз новац. Не могу да схвате да постоје други који су спремни на многа одрицања због других ствари а не новца! Имали су тежак порсз у Вијетнаму управо и највише због тога али се заборавило.

Srb

09.03.2022. 13:48

Zapad nema ni principe ni ideale (osim novca), pa je logično da ne razume narode koji ih imaju. Bez obzira na cenu, rusi pobeđuju u ovom ratu protiv Zapada.