"GDE STIGNU ČEČENI, NACISTI BEŽE GLAVOM BEZ OBZIRA" Komandant Husein zauzeo ukrajinsku bazu, Kadirov objavio najnovije vesti (VIDEO)

Novosti online

03. 03. 2022. u 15:40

ČEČENSKI lider Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu najnovije informacije sa fronta, uz tvrdnje da tamo gde se pojave Čečeni - banderovci beže glavom bez obzira.

ГДЕ СТИГНУ ЧЕЧЕНИ, НАЦИСТИ БЕЖЕ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА Командант Хусеин заузео украјинску базу, Кадиров објавио најновије вести (ВИДЕО)

Foto: Telegram/Kadyrov_95

- Čečenske specijalne snage pod vođstvom komandanta Huseina Mežidova nastavljaju da postižu uspehe u ofanzivnim operacijama protiv banderovaca. Tamo gde se naši borci pojave, celi pukovi nacista beže. Ako imaju vremena, naravno - napisao je Ramzan Kadirov na Telegramu, i objavio snimak svog komandanta.

Mežidov je Kadirova izvestio da je bataljon ukrajinskih nacionalista poražen, kao i da je navodno "2.500 banderovaca pobeglo ne pružajući otpor".

BONUS GALERIJA: Čečenski borci u Ukrajini

- Naši borci su zauzeli najveću vojnu bazu u Ukrajini. U skladištima je pronaćena ne samo ogromna količina oružja i municije, već i savremena oklopna vozila, sedam tenkova, 12 oklopnih transportera, artiljerijsko oruđe... Svi trofeji su zaplenjeni - napisao je Kadirov.

On je dodao i da to nije ništa u poređenju sa odlučnim stavom čečenskih specijalaca.

- Momci hrle napred - u Kijev, i gore od želje da banderovcima objasne da ovde više nisu gospodari. Siguran sam da će to učiniti, sve u svoje vreme - zaključuje čečenski lider.

BONUS VIDEO: RUSKA VOJSKA POMAŽE UKRAJINSKIM IZBEGLICAMA - Specijalci sprovode porodicu sa detetom na bezbedno

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati