NEMAČKI kancelar Olaf Šolc izrazio je danas uverenje da će EU uvesti još sankcija protiv Rusije, jer, kako kaže, doći će do dalje eskalacije situacije u Ukrajini.

Komentari (10)

Pera de

01.03.2022. 19:20

Šolc zabiravlja daje Nemačka ne narod već političar otvarali prvi svetski rat nagovarala Austriju da napadne Srbiju zbog ubistva Ferdinanda u Bosni,Drugi svetski izvršili dali sankcije Nemačkoj dvadesetosme kralj Nemačkog i postavili molera Austrijskog znase koje učestovao u postavljanju Hitlera kao zelenskog glumca istorija se ponavlja,aŠolc je najglasniji Putin vas upozorava ovo nije ni drugi ovoje kraj sveta dozovitede pameti znate štaste uradili primorali ste RusijuDaReaguje,

Flog

01.03.2022. 20:14

Pitanje je sati, mozda par dana do momenta kada ce Evropa ostati bez Ruskog gasa. Putin mora da rascisti sa 5-6 ljudi koji imaju pasos jedne zemlje sa bliskog istoka koja je duboko umesana u ovaj sukob. Kadirov ce biti jezicak na vagi. Muslimani Rusije ce odluciti dali ce Rusija opstati ili ne. Hriscanska Rusija ne odlucuje nista. Jevreji mnoggoo odlucuju trenutno se oni pitaju kao i zadnjih 35 godina u Rusiji.

Dmitar

01.03.2022. 20:34

Po rečima Nemačkog kancelara Šolca vidi se da mu je znak SSS-a u nutarnjem džepu sakoa koji mu je ostao od đeda i on čeka priliku samo da ga prikači na rever.

MiR

24.03.2022. 21:45

I Donbas se bori za prezivljavanje. I Rusija, i svi koga vi nacisti napadate. Vi imae laksi izbor nego oni koji se brane. Vi da napadate ne morate!