UKRAJINSKI VOJNIK IGRA KAO ASKA: Pokazao sve plesne sposobnosti na snegu! Toliko o tome koliko strahuju od Rusije (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 02. 2022. u 14:49

PRETNJA "potencijalnom invazijom" Rusa nije sprečila jednog ukrajinskog vojnika da pokaže svoje plesne pokrete.

УКРАЈИНСКИ ВОЈНИК ИГРА КАО АСКА: Показао све плесне способности на снегу! Толико о томе колико страхују од Русије (ВИДЕО)

Printscreen

Uprkos zimi i strahovanjima Zapada i Kijeva da Vladimir Putin priprema navodnu "invaziju na Ukrajinu", koju samo oni vide, gomilanjem ogromnih vojnih snaga na granici, ovaj ukrajinski vojnik potvrdio je koliko je zabrinut zbog ove "opasne vesti", pa se čini da nije delovao previše zabrinut.

Na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama, vidi se vojnik kako skakuće, mrda kukovima, diže ruke i generalno izvodi disko pokrete na snegu, sve vreme držeći u rukama pušku koja liči na kalašnjikov.

Vojnik koji je od glave do pete u kamuflažnoj uniformi pleše, a snimak je postao potpuni hit na društvenim mrežama. Ne zna se gde je vojnik snimljen, ali se na snegu vide tragovi vozila i deo vojnog zaklona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (3)

ZAHAROVA O IZJAVI BORELJA DA NA BALKANU NE ZNAJU KO JE PUTIN: Degradacija Zapada ne znači da je u toku isti proces i kod drugih naroda