Ovo pitanje neće biti na dnevnom redu predstojećeg telefonskog razgovora Putina i Makrona, ali je očigledno da je ono sada najvažnije, s obzirom na nekoliko meseci agresivne medijske histerije, piše za RIA novosti ruska analitičarska Elena Karaeva.

Komentari (4)

sasa

28.01.2022. 09:55

jasno je da ce ukrajina napasti svim snagama donbas i donjeck da u jednom talasu zavrse sve i to ce biti nesto kao "oluja".rusija ne sme da dozvoli da se to dogodi.bice napravljena neka provokacija-verovatno najveci americki poltroni-tri LIT.da bi se sprecio odgovor moskve.sve ce to da se proprati orkestriranom histericnom podrskom punih lazi u medijima i reakcijom u savetu bezbednosti.elitne ukrajinske trupe su naslednici Bandere nacionalisticke orijentacije i puni mrznje i dzepova dolara.rusi moraju da punom snagom ociste i moraju da vode racuna da ce tad i na krim biti udar.

Vaske

28.01.2022. 10:02

Kome ovo ide u prilog da ratuje sa rusima. U koliko i dođe do rata Ukrajina će biti vraćena u srednji vek ! Ko će da ratuje onda sa rusima ? Amerika, Australija ili možda Engleska ? Ameri huškaju ukrajince na ruse i pri tome osuđuju razmeštanje ruske vojske na ruskoj teritoriji, smešno !