"VAŠINGTON BI RUSKOG PREDSEDNIKA KOJIM MOŽE DA KOMANDUJE" Volodin: Putin je stvorio jaku i nezavisnu državu

Novosti onlajn

26. 01. 2022. u 12:04

POD vođstvom ruskog predsednika Vladimira Putina Rusija je postala jaka i nezavisna zemlja, a to ne odgovara Vašingtonu, rekao je predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin, komentarišući izjavu američkog predsednika Džoa Bajdena o mogućim sankcijama protiv ruskog lidera.

ВАШИНГТОН БИ РУСКОГ ПРЕДСЕДНИКА КОЈИМ МОЖЕ ДА КОМАНДУЈЕ Володин: Путин је створио јаку и независну државу

Foto: Printskrin Youtube / Novosti na Pervom Kanale

- Sve je došlo na svoje mesto. Konačno je američko rukovodstvo otvoreno reklo čemu teži: Vašington želi lojalnog predsednika Rusije kojim može da upravlja - navodi se u saopštenju Volodina na Telegramu.

Kako je dodao, Sjedinjenim Američkim Državama ne odgovara to što je za vreme predsednika Vladimira Putina Rusija postala snažna i nezavisna. Prema njegovim rečima, u svesti Rusa američke sankcije će biti usmerene „protiv izbora građana Rusije, a ne protiv Putina“.

- Nećete vam to uspeti. Svi vaši postupci su neprijateljski prema našoj državi – Rusiji. To je postalo svima očigledno - poručio je on.

Ranije je američki predsednik Džozef Bajden rekao da je u slučaju invazije Rusije na Ukrajinu moguće uvođenje sankcija lično ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Odnosi Zapada i Ukrajine pali su na najniži nivo od Hladnog rata zbog situacije oko Ukrajine. Zapad optužuje Rusiju da priprema invaziju na Ukrajinu, dok Moskva to negira i traži garancije da se NATO neće širiti dalje na istok.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

PINK PANTERI UHAPŠENI U ATINI: Pala i dva Srbina zbog pljačke prodavnice skupocene odeće

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri