NE DOZVOLJAVA DA SAHRANE BEBU: Aleksandar u očaju poručio - Ne treba mi sanduk, sahraniću je u odeći u kojoj je preminula (VIDEO)

Novosti online

21. 01. 2022. u 16:42

U SELU Ukrajinka, u okrugu Licinski, odigrava se prava drama, jer porodica ne dozvoljava sahranu dvomesečne bebe koja ja preminula 15. januara

НЕ ДОЗВОЉАВА ДА САХРАНЕ БЕБУ: Александар у очају поручио - Не треба ми сандук, сахранићу је у одећи у којој је преминула (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Devojčica Veronika Iščuk se, kako su pokazali rezultati obdukcije, zadavila prilikom podoja, ali otac ne želi da prizna ove rezultate i ne dozvoljava da se dete sahrani.

Aleksandar Iščuk kaže da želi da dobije i drugo mišljenje, te da mu neko i objasni sve što su lekari ispisali na latinskom. Upitan da objasni zašto ne veruje nalazu patologa, Aleksandar nije znao da objasni.

Istovremeno, otac preminule devojčice ne želi ni da dozvoli da bude sahranjena na dečijem groblju, već zahteva da se telo samo spusti u grobnicu u kojoj počiva njegova baka.

- Ne treba mi sanduk. Spustićemo je u grobnicu u odeći u kojoj je preminula. U toj odeći će i da počiva - rekao je otac za medije.

Aleksandar ima i ćerku koja ima šest godina, i koja je sve vreme u kući gde i beživotno telo bebe.

Komšije kažu da bi sahranili čedo, ali da im Aleksandar i bebina majka LJudmila ne dopuštaju da uđu u kuću.

Telo devojčice je umotano u pelene i položeno u kadi u jednoj sobi koja je puna nameštaja.

Mediji pišu da je Aleksandar 32 godine stariji od LJudmile (36) i da mu je izrodila troje dece. Osim devojčica koja je preminula i šestogodišnje curice, imaju i četvorogodišnjeg sina, koji trenutno ne živi sa njima.

BONUS VIDEO - UBICA NEGATIVNE ENERGIJE: Ćilibar ima razna lekovita svojstva, a ovaj je najkvalitetniji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

EKSPLOZIJE U DAMASKU: Izraelski napad na aerodrom?