SLUČAJ NESTALE DEVOJČICE MEDLIN: Nemački mediji tvrde da imaju nove dokaze, Kristijan i dalje glavni osumnjičeni

Novosti onlajn

20. 01. 2022. u 11:57

POZNATI nemački TV kanal Sat 1 otkrio je nove, šokantne dokaze protiv Kristijana Bruknera, osumnjičenog za kidnapovanje Medlin Meken.

СЛУЧАЈ НЕСТАЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ МЕДЛИН: Немачки медији тврде да имају нове доказе, Кристијан и даље главни осумњичени

Foto: Prinskrin

Vlasti u Nemačkoj su pre dve godine saopštile da je Kristijan Brukner glavni osumnjičeni u slučaju nestanka devojčice, kojoj se gubi svaki trag 2007. godine, kada je imala samo tri godine.

Novinari i istražitelji koji su radili na najnovijem dokumentarcu o ovom slučaju tvrde da imaju dokaz da je Kristijan bio u blizini njenog hotela u Portugalu, kada je devojčica nestala 3. maja.

Julijana Elbing, urednica pomenutog kanala, ispričala je da je jedna od njenih novinarki Juta Rabe proteklih meseci pronašla dosta materijala u Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Portugalu, koji u velikoj meri inkriminišu Kristijana, prenosi Independent.

Kristijan, koji trenutno služi sedmogodišnju kaznu u Nemačkoj zbog silovanja 72- godišnje Amerikanke, takođe je pod istragom i povezuje se sa još tri slučaja.

U pitanju su seksualno uznemiravanje desetogodišnje devojčice u Portugalu 2007. godine i zlostavljanje dece u Sao Bartolomeu tokom 2017. godine.

Njegov advokat rekao je da Kristijan poriče bilo kakvu umešanost u ubistvo ili nestanak male Medlin Meken.

Kejt i Geri Meken, roditelji nestale devojčice, nedavno su objavili poruku na sajtu Find Madeleine, u kojoj su zahvalili ljudima na njihovoj neverovatnoj pomoći, dok su dočekali 15. Božić bez svoje ćerke.

BONUS VIDEO:

PLAĆENI DA REŠAVAJU PROBLEME: U Turskoj turisti dobijaju personalnog asistenta

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati