ŽENA U AVIONU TESTIRANA POZITIVNO NA KORONU: Odlučila da do kraja leta ostane u toaletu da ne bi zarazila ostale putnike

Novosti onlajn

31. 12. 2021. u 14:54

MARIS Foteo, učiteljica iz Mičigena, odlučila je da ode u toalet i testira se kada je na pola leta osetila bol u grlu. Odmah je uradila brzi test, koji je potvrdio da ima korona virus.

ЖЕНА У АВИОНУ ТЕСТИРАНА ПОЗИТИВНО НА КОРОНУ: Одлучила да до краја лета остане у тоалету да не би заразила остале путнике

Foto: Printsrkin/TikTok

- Uradila sam test i nakon dve sekunde je bio pozitivan. Na letu je bilo 150 ljudi i najveći strah mi je bio da ih ne zarazim - rekla je ona.

Učiteljica je na TikToku objavila kratak video snimak iz toaleta, a u opisu je napisala " Osećaj kada ste pozitivni na korona virus dok ste iznad Atlantskog okeana".

Ona je rekla da je u toaletu ostala do kraja leta, a veliku pomoć joj je pružila stjuardesa koja joj je donosila hranu i piće.

Njen Tiktok pregledan je više od četiri miliona puta, a mnogima je bilo čudno kako je sa virusom uspela da se ukrca na let, piše Guardian.

Ona je u komentaru objasnila da je pre leta imala dva negativna PCR testa.

- Nikada nisam stigla do svog odredišta. Sada sam u Islandu u karantinu - rekla je ona.

U želji da se zabavi tokom karantina u hotelskoj sobi, počela je da objavljuje kratke videe. U intervjuu za CNN rekla je da je primila sve tri doze vakcine i da je na letu bila sa ocem i bratom, a krajnja destinacija bila im je Švajcarska.

- Odlučila sam da ostanem u toaletu kako ne bih ugrozila ostale putnike tokom leta - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)