GRENEL DOBIO NOVI POSAO! Ambasador, obaveštajac, izaslanik sada i komentator

Novosti online

22. 12. 2021. u 23:47

RIČARD Grenel, bivši izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine, dobio je novi posao.

ГРЕНЕЛ ДОБИО НОВИ ПОСАО! Амбасадор, обавештајац, изасланик сада и коментатор

Foto: EPA

Grenel je postao politički komentator kablovske TV mreže „NJuzmaks“ i jedan od visokih funkcionera te kompanije zadužen za međunarodnu saradnju.

Grenel, koji je u karijeri bio i američki ambasador u Nemačkoj, kao i direktor obaveštajnih službi SAD, ali i saradnik konkurentske mreže „Foks njuz“, „imaće ključnu ulogu nudeći bezbednosne i međunarodne analize za mrežu, koja je sada četvrta kablovska mreža po rejtingu u SAD“, saopšteno je iz „NJuzmaksa“.

„Ugledni bivši zvaničnik Trampove administracije biće potpredsednik kompanije za međunarodni razvoj, pomažući kompaniji u internacionalnom brendiranju i ekspanziji. „NJuzmaks“ trenutno licencira svoj brend i sadržaj u osam evropskih zemalja. Grenel će raditi na tome da se „NJuzmaksov“ brend proširi u svetu“, navode iz te kompanije.

Generalni direktor „NJuzmaksa“ Kristofer Rudi rekao je da je Ričard Grenel stručnjak za politiku, medije i vladine poslove, te da će gledaoci moći da steknu puno informacija zahvaljujući njegovom širokom iskustvu.

Grenel je rekao da je počastvovan što se pridružio „NJuzmaksu“ i naglasio kako taj kanal treba da dođe do gledalaca preko novih medijskih platformi, kao što je direktan striming preko interneta.

rs.sputniknews.com

BONUS VIDEO: OVAKVU FABRIKU DO SADA NISMO IMALI - Pogledajte kako rade roboti u postrojenju "BAS Boysen Abgassyste"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MUŽ MILICE NEDIĆ JE POZNATI NOVINAR: Volim da čujem njegove pohvale o poslu, a još draže su mi kritike (FOTO)