ISPOVEST TINEJDŽERKE KOJU JE NAPAO KROKODIL: Nije istina da ceo život prođe pred očima - samo želite da se spasete!

Novosti onlajn

07. 12. 2021. u 09:07

TINEJDžERKA koja je teško povređena kada ju je krokodil zgrabio za nogu i pokušao da je odvuče pod vodu rekla je da joj se sve ''pomutilo'' u mozgu.

ИСПОВЕСТ ТИНЕЈЏЕРКЕ КОЈУ ЈЕ НАПАО КРОКОДИЛ: Није истина да цео живот прође пред очима - само желите да се спасете!

Foto Pixabay

Ameli Ozborn-Smit (18), iz Andovera u Hempširu, splavarila je rekom Zambezi u Zambiji kada ju je životinja napala u utorak.

Tinejdžerka je stabilno, ali pati od "čestih flešbekova i noćnih mora", navodi njena porodica u saopštenju.

Ona je vraćena na odeljenje traume londonske bolnice. Troškove njenog povratka u Veliku Britaniju i lečenja pokriva njeno osiguranje, dodala je njena porodica.

Njen otac Brent Ozborn-Smit je ranije rekao da je njegova ćerka, zajedno sa svojim prijateljima, uspela da se izbori sa krokodilom.

Rekao je da joj je potkolenica teško izlomljena, iščašen kuk i teško povređeno desno stopalo.

U snimku koji je objavila bolnica u kojoj se leči u Zambiji Ozborn-Smit je opisala svoje muke, rekavši da u toj situaciji ne može baš da se razmišlja.

- Ljudi kažu da vidite kako vam život bljesne pred očima, ali ne, samo mislite: Kako da izađem iz ove situacije?’ Tvoj mozak jednostavno se preoptereti. Samo sam imala mnogo, mnogo sreće - istakla je ona.

Ona je dodala da je incident neće odvratiti od povratka u Zambiju u budućnosti.

- Sada vidim da život može tako brzo da se završi. Zvuči kao kliše, ali ako ćete živeti misleći da ćete se kajati zbog svega, nikada nećete imati ispunjen život. Mislim, samo uradite sve dok možete i ne dozvolite da vas jedan incident sputava - poručila je ona.

- Ono što se dogodilo Ozborn-Smit je nesreća, prva te vrste koja se dogodila sa Bundu Raftingom. Blagostanje i brz oporavak Ozborn-Smit je naš glavni prioritet, i to će ostati sve dok ne bude otpuštena iz bolnice - navodi se u saopštenju kompanije Bundu Rafting.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili