SADA I ALBANCI ZADAJU GLAVOBOLJU BAJDENU: Alarmantna scena na granici SAD (FOTO)

Novosti online

22. 11. 2021. u 17:08

VIŠE od 150 migranata, uključujući Albance i više desetina Rumuna, ilegalno je prešlo američku granicu u subotu ujutro, preneo je Foks njuz.

САДА И АЛБАНЦИ ЗАДАЈУ ГЛАВОБОЉУ БАЈДЕНУ: Алармантна сцена на граници САД (ФОТО)

Foto: EPA

Prema dopisniku Foks njuza, koji je bio na licu mesta dok su agenti granične patrole radili na prikupljanju migranata koji su prešli, grupa, u kojoj je bilo više maloletnika, ušla je u Teksas, nakon što je prešla Rio Grande.

Dopisnik je izvestio da je najveći deo migranata koji su ilegalno ušli u subotu ujutro iz Južne Amerike, ali je napomenuo da su u grupu uključeni i migranti iz niza oblasti.

- Kao što možete da vidite iz našeg drona, kada pređu Rio Grande, oni šetaju stazama oko nedovršenog graničnog zida - naveo je dopisnik Foks Njuza.

Kada je predsednik Bajden preuzeo dužnost u januaru, njegova administracija je naredila hitnu obustavu izgradnje granične ograde visoke 30 stopa, ostavljajući zjapeću rupu na jednom od najranjivijih delova granice između SAD i Meksika, prenosi Foks Njuz.

Bivši ameriki predsednik Donald Tramp tvrdi da druge zemlje prazne svoje zatvore u Sjedinjenim Državama koje im služe kao smetlište.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna