(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TALIBANI UBILI KOMIČARA: Smejao im se i pričao viceve dok su ga šamarali i odvodili na gubilište

Tanjug

24. 08. 2021. u 10:43

TALIBANI su krajem jula, pošto su osvojili drugi najveći avganistanski grad Kandahar, ubili poznatog komičara koji je, između ostalih, ismevao i pripadnike ovog islamskog pokreta, navodi Dejli mejl.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ТАЛИБАНИ УБИЛИ КОМИЧАРА: Смејао им се и причао вицеве док су га шамарали и одводили на губилиште

Foto: Printskrin/Jutjub

Britanski tabloid je objavio snimak koji prikazuje Nazara Muhameda, poznatijeg kao "Kaša Zvana", čija sudbina dugo nije bila poznata, u automobilu s naoružanim islamističkim militantima.

Navodi se da su ga talibani izvukli iz njegove kuće, odvezli automobilom i potom ga streljali.

Nazar Muhamed bio je poznat po svojim snimcima na TikToku, na kojima je kroz pesmu i ples ismevao talibane, a na snimku koji prikazuje njegove poslednje trenutke komičar je izgovarao šale o talibanima, zbog čega ga je jedan militant u automobilu više puta ošamario.

Prema izveštaju Dejli mejla, nakon ubistva pojavile su se fotografije koje prikazuju komičara kako stoji uz drvo, ali i one na kojima leži na tlu prerezanog vrata.

Talibani su prvo negirali izveštaje da su bili upleteni u ubistvo komičara, mada su priznali da su dva muškarca na snimku pripadnici njihove grupe, ali su poručili da je komičar uhapšen i da će mu suditi talibanski sud.

Prema tvrdnjama talibana, Nazar je bio uključen u mučenje i ubistvo talibana, pošto je ovaj komičar ranije radio za avganistansku policiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije