PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je da će, nakon što Krim bude vraćen u sastav Ukrajine, na tom poluostrvu popiti šampanjac i to marke „Novi svet“.

Rade

19.08.2021. 13:35

Zelenski bi trebalo da napiše scenario, producira, režira i igra glavnu ulogu u seriji "Lament nad Krimom". :) Najzanimljiviji je momenat samoobmane koji je zastupljen kod svih prozapadno orjentisanih političara u ekonomski razvaljenim zemljama koje podržava "slobodni svet zapadne civilizacije". Isti slučaj smo imali (i još uvek imamo) i ovde u Srbiji među demokratama.

mile bg

19.08.2021. 14:51

Da, da, samo se ti nadaj. Oni su na referendumu rekli šta žele i priča je završena. Nemoj više nikog zamajavati, ni ti u to ne veruješ,

Pogibeljna lepa buducnost

19.08.2021. 15:10

Popices ti ono sto se nikada nisi nadao, i to od tvojih, kao inog prethodnog predsednika, "prijatelja", stradale i unistene Ukrajine, pod vlascu najnesposobnijih ljudi koji su je do sada vodili. Budes li se i dalje uzdao u prekobaracke "prijatelje" plasim se da ce Ukrajina proci gore nego Avganistan. Prevrtljivci i ulizice nikada nisu dobro prolazili, ali sto je najgore, sto zbog vas ispasta citav jedan narod, ni kriv ni duzan. Lako je glumiti zivot u pozoristu i na traci pokretnih slika, ali zivot nije gluma. Kad to budes shvatio, onda ce ti biti jasno da nisi za tu ulogu , koju trenutno "igras", u stvarnim zivotima Ukrajinaca. Pice zivota nije sapmpanjac imaginarnog "Novog sveta", nego voda sa ukrajinskih cistih izvora. Kad budes to shvatio, bice ti jasno, ko su ti iskreni i pravi prijatelji, a ko oni koji te zamajavaju njihovim "prijateljstvom" pripremajuci te za krvave okrsaje, daleko od njihovih brloga. Shvati na vreme, dok ne dostignes "blagostanje" Iraka, Libije, Sirije, Avganistana, pa i nakadasnje Jugoslavije. Zelim ti brzo otreznjenje a ne ispijanje, u peni zamucenog, sampanjca.