PUT U AMERIKU UZ POTVRDU O VAKCINACIJI: SAD razmatra model otvaranja međunarodnih dolazaka

Tanjug

05. 08. 2021. u 22:44

BELA kuća danas je potvrdila da razmatra mogućnost da strani posetioci uđu u SAD sa potvrdama o vakcinaciji, pošto planiraju da otvaraju međunarodni saobraćaj i za dolaske, ali konačna odluka još nije doneta, niti će zasad biti ukinute restriktivne mere.

ПУТ У АМЕРИКУ УЗ ПОТВРДУ О ВАКЦИНАЦИЈИ: САД разматра модел отварања међународних долазака

Foto AP

Koordinator Bele kuće za odgovor na kovid, Džef Zajents, potvrdio je da vladina agencija razmatra plan da će strani državljani morati da imaju neku vrstu vakcinacionog sertifikata, preneo je Rojters.

On je naglasio da Bela kuća nije donela konačnu odluku o sertifikatu i dodao je da je jedna verzija pod razmatranjem.

Bela kuća saopštila je i da sedam američkih država sa najmanjim brojem vakcinisanih, čini polovinu ukupnih slučajeva i hospitalizacija u SAD u prethodnih sedam dana.

U pitanju su Florida, Teksas, Misuri, Arkanzas, Lujzijana, Alabama i Misisipi, naveo je Zajents.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)