SOROŠEV MENADŽER SEKSUALNI TAMNIČAR: Nekadašnja desna ruka američkog milijardera optužen za teško zlostavljanje žena u stanu u NJujorku

D. SAVIĆ

02. 08. 2021. u 22:58

FINANSIJER sa Volstrita Hauard Rubin (66) bio je desna ruka milijardera Džordža Soroša, a sada je optužen za teško zlostavljanje žena tokom sadomazohističkih seansi koje je organizovao u svom luksuznom penthausu u Njujorku.

СОРОШЕВ МЕНАЏЕР СЕКСУАЛНИ ТАМНИЧАР: Некадашња десна рука америчког милијардера оптужен за тешко злостављање жена у стану у Њујорку

Foto: Arhiva

Američki list "Njujork post", pozivajući se na sudske dokumente, njegove aktivnosti karakteriše kao silovanje u "seksualnoj tamnici" na Menhetnu.

Rubin je, navodno, izvršio nekoliko nasilnih seksualnih napada na žene u tajnom skrovištu u svojoj kući. Nekoliko njegovih navodnih žrtava tvrdi da su bile vezane i premlaćene.

Najmanje šest žena koje tuže bogataša traže 18 miliona dolara zbog seksualnih napada i nasilja bivšeg menadžera Džordža Soroša za čiji fond je Rubin radio između 2008. i 2015. godine. Pre toga, Rubin je 30 godina gradio karijeru na Volstritu. Tu je, takođe, bio okrivljen za 377 miliona dolara gubitka u "Meril Linču" 1987. godine. Sada je optužen da je platio ženama do 5.000 dolara kako bi učestvovale u njegovim fetiš fantazijama, u sadomazohističkom seksu.

Foto Arhiva

Prve optužbe za zlostavljanje, prekršenje dogovora koje su postigli pre seksa, kao i fizičko povređivanje, iznete su protiv njega u novembru 2017. godine. Ali, sada šest žena tuži sudu Rubina u procesu zakazanom za novembar.

Lascivni detalji koje je objavio "Njujork post" kažu da je jedna žena bila teško pretučena. Njen plastični hirurg nije bio voljan da je operiše pošto joj je desni implantat dojke bio - prevrnut?! Druga žena je rekla da su ona i Rubin imali seks protiv njene volje. Ona tvrdi da joj je, dok je bio vezan u sobi, rekao: "Silovaću te kao što sam silovao svoju ćerku", pre nego što ju je prisilio na odnos.

Hauard Rubin, Foto Arhiva

Ema Huper, manekenka iz Atlante, tvrdi da je primila novac za učešće u sadomazohističkim sesijama. "Plejboj" devojka Mija Rakel Litl optužuje Rubina da je tukao po potiljku i seksualno zlostavljao.

Džon Balestrijer, advokat koji zastupa žrtve kaže da njegove klijentkinje tvrde da su bili zavedene i da su postale žrtve fizičkog i seksualnog nasilja:

- Nijedna od ovih žena nije došla u Njujork znajući da će biti fizički i seksualno zlostavljana. Nisu pristale na ono što se na kraju dogodilo. Ključni faktor je to što je Rubin rekao da su te osobe pristale na fizičko i seksualno nasilje nad njima. Naših šest klijenata kaže da nije pristalo. U prvoj tužbi je rečeno da su Litel i Mor verovale da Rubin namerava da se igra nekih blagih fetiš igara i možda da fotografiše - zaključuje advokat Balestrijer.

Finansijer, koji ima kuće u Hamptonsu i na njujorškom Aper Ist sajdu, bio je poznat u krugovima Volstrita, jer je zarađivao milione za investitora milijardera Soroša sve dok ovaj skandal nije zapretio da zaseni njegovu reputaciju. Prošlog meseca, Rubinova supruga, takođe bankarka sa Volstrita Mari Henri, s kojom je u braku dugom 36 godina stekao troje dece, dve kćerke i sina, podnela je zahtev za razvod.

Ugovor o neotkrivanju podataka

FINANSIJER Rubin koji je bio jedan od najviših menadžera u "Soroš fond menadžmentu", kategorički je negirao optužbe. Prema zahtevu koji je podneo Rubinov advokat, žene su potpisale ugovor o neotkrivanju podataka u kome se kaže da su dale pristanak na nasilni seks uz rizik od povrede. Za kršenje sporazuma predviđene su kazne do 500.000 dolara, dok je svakoj ženi, navodno, plaćeno 5.000 dolara za tu uslugu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)